До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б’юті-гороскоп на жовтень 2020

Процедури, лікування, уколи краси в жовтні можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця.

Фото: FLEUR BULT

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. Цього періоду рекомендують обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення й зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування довше зберігатиме колір. На Місяць, що росте, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. Цей час також сприятливий для початку оздоровчих програм, спортивних тренувань, курсів масажу, вживання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама
Фото: FLEUR BULT

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць зменшується, найліпше використати для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. Цього періоду варто записуватися на пілінг, позбуватися родимок, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найвдаліший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо мають на меті — підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Вкрай бажано звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми добре вплинуть на організм.

Фото: FLEUR BULT

Найкращі періоди для догляду за собою: 3—4, 9—14, 21—25, 28—29 жовтня.

Фото: FLEUR BULT
Місяць повніє (21—25, 28—29 вересня)

У ці дні рекомендують стрижки та фарбування — але без експериментів, у знайомих перукарів, ідеально 21—22 жовтня. Ефективними будуть обгортання й маски, що живлять і зволожують шкіру, а також уживання засобів з вітаміном С, вітамінно-мінеральних комплексів і домішок. Добре починати заняття спортом (зокрема й спробувати нових різновидів фізичної активності), цикл оздоровчих процедур, курс масажу.

Фото: FLEUR BULT
Місяць зменшується (3—4, 9—14 вересня)

Особливий ефект матимуть очищення, пілінги, вибілювальні скраби, детоксикація, лімфодренажні процедури, дієти, стриження для здоров’я волосся (особливо 13—14 жовтня). Марс продовжує ретроградний рух, тому чищення, медичні й апаратні процедури тільки за показаннями — 9—10, 13—14 жовтня. Делікатний догляд за обличчям і тілом, епіляція воском, шугаринг, спа — 9—10 жовтня.

Фото: FLEUR BULT

Фото: FLEUR BULT
Стиль: ALEX VAN DER STEEN

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.