До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б'ютігороскоп на листопад 2020

Процедури, лікування, ін’єкції краси в листопаді можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх, враховуючи фази Місяця.

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць зростає, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, призначених для насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся має стати густішим і посилити свій ріст, а якщо його у цей час пофарбувати, надовше збереже колір. На Місяці, який зростає, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, прийом вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць спадає, якнайліпший для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Украй бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж добре вплинуть на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою: 5-13, 18-21, 25-28 листопада.

Місяць, що зростає (18-21, 25-28 листопада)

У ці дні рекомендується робити стрижки з метою, щоб прискорити ріст волосся і додати йому обсягу, а також колорування і фарбування (особливо 27-28 листопада). Корисними будуть обгортання і маски, живлення, зволоження, насичення шкіри. Довгостроковий ефект матимуть розпочаті в цей час аеробні тренування, оздоровчі процедури, масажі. На 25-28 листопада можна запланувати візит до стоматолога для пломбування чи відбілювання зубів.

Місяць, що спадає (5-13 листопада)

Ці дні ідеальні для очищення, детоксикації, дієт, стрижки для форми і здоров'я кінчиків волосся (10-11 листопада). Марс у першій половині місяця все ще ретроградний, тому чистка, медичні та апаратні процедури — залежно від показань, найкраще робити 10-11 листопада. Делікатний догляд за обличчям і тілом, обгортання, сауни і хамам рекомендуються 5-6, 12-13 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.