До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зоряний час: б'юті-гороскоп на березень 2021

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця.

Боді: створене на моделі зі старого манекена. Головний убір: Yves Saint Laurent, вінтаж, з доданим пір'ям

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і пришвидшить ріст, а будучи пофарбованим у цей час, надовше збереже колір. На зростаючому Місяці можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, прийом вітамінів організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама
Сукня з паризької вінтажної крамниці. Боді: створене на моделі зі старого манекена

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць спадає, якнайкраще підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета підтримка форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми благотворно подіють на організм.

Сукня: створена вручну під час зйомки, з вінтажної тканини. Сережки, Uterque. Головний убір, Nuthatch. Скульптура: створена студентами Академії витончених мистецтв у Варшаві
Найкращі періоди для догляду за собою

1-5, 8-12, 15-20, 22-27 березня.

Сукня: Asos. Капор: hand-made. Скульптури: створені студентами Академії витончених мистецтв у Варшаві
Зростаючий Місяць: 15-20, 22-27

Рекомендуються стрижки (пишні — 24-25-го, ті, що добре тримають форму — 26-27 березня) і фарбування (особливо стійким буде колір, нанесений 26-27 березня); обгортання і маски, живлення та зволоження шкіри (особливо 17-18 і 22-23 березня). Варто починати оздоровчі програми і курси профілактичних масажів (стартувати найкраще 15-16 березня).

Сукня: створена вручну з вінтажної тканини під час зйомки. Сережки: Uterque. Головний убір: Nuthatch. Скульптура: створена студентами Академії витончених мистецтв у Варшаві
Спадаючий Місяць: 1-5, 8-12 березня

Період перед молодиком ідеальний для очищення організму, детоксикації, різноманітних дієт, голодування. 1-2 березня підходять для депіляції, 8-10-е — для манікюру, педикюру, звернення до подолога, а 10-12-го в разі потреби можна йти на прийом до стоматолога. В цілому тиждень сприятливий для чищення і пілінгів. 3-4 березня ідеально побалувати себе спа-процедурами.

Про зйомку La Femme de Nulle

"Наш світ так сильно змінився за останній час і все ще приходить до тями, каже фотограф Вероніка Косинська. Він готовий відновити гармонію і потребує її зараз більше, ніж коли-небудь. Ми не можемо повернутися в минуле, але ми можемо спробувати поєднати старе з новим, розкішне з повсякденним.

Оточені красою скульптурної студії, ми почали збирати кожен образ по частинах, щоб показати початок творчого процесу. Модель — манекен — була нашою скульптурою, а також джерелом натхнення. Велика частина одягу, що на моделі, була зшита безпосередньо перед або під час зйомки. Ми пошили і переробили деякі предмети одягу — наприклад, вінтажні сукні Chloé і Gucci або старі штани Isabel Marant, — щоб вони могли залишити простір для уяви і творчості. А можливо, стати початком чогось іще".

Боді: створене на моделі зі старого манекена. Головний убір: Nuthatch. Пальто: Scotch & Clay

Фото: Weronika Kosińska | IG: @weronikakosinska | www.weronikakosinska.com

Стиль: Kamila Picz | IG: @kamilapicz_fashionstylist

Зачіски і макіяж: Ada Grabowska | IG: @adagrabowska_makeup

Модель: Marysia / X Management | IG: @marikabed via @xmanagement_warsaw

Локація та особлива подяка: скульптурна студія, професор Rafał Rychter, декан факультету скульптури в Академії витончених мистецтв у Варшаві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.