До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б'юті-гороскоп на серпень 2021

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця.

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся неодмінно стане густішим і пришвидшить ріст, а після фарбування в цей час надовше збереже колір. На зростаючому Місяці можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, прийом вітамінів — організм відреагує на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць спадає, якнайкраще підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримання форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми благотворно подіють на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою

2-7, 10-14, 16-18, 24-27 серпня.

Зростаючий місяць

10-14, 16-18 серпня.

Рекомендуються стрижки та фарбування 10-11 серпня: результат порадує і здивує стійкістю й насиченістю кольору. Ефективними будуть обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення, зволоження і насичення шкіри — особливо якщо вдатися до них 10-11, 14 або 18 серпня. Остання з цих дат оптимальна і для запису на манікюр і педикюр. 12-13 серпня варто відвідати косметолога і розробити індивідуальну програму догляду за шкірою. Оздоровчі процедури, прийом вітамінів і курс масажу, розпочаті в другій декаді серпня, принесуть максимум користі організму.

Фото: LARA ANGELIL
Стиль: JULIE LIU

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.