До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б'юті-гороскоп на квітень 2021

Б’ЮТІ-ГОРОСКОП

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця

Реклама

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і пришвидшить ріст, а будучи пофарбованим у цей час, надовше збереже колір. На зростаючому Місяці можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, прийом вітамінів організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць спадає, якнайкраще підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета підтримання форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж благотворно подіють на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою

1-3, 8-10, 13-17, 21-24 квітня.

13-17, 21-24 квітня (зростаючий Місяць)

21-24 квітня підходить для пишних стрижок і фарбування; сприятливо подіють на шкіру обгортання і маски, процедури, спрямовані на живлення та насичення шкіри корисними речовинами (особливо 13-14, 23-24 квітня). Рекомендується починати оздоровчі процедури, курси масажів, прийом вітамінів (оптимальна дата старту 13 квітня), а також сеанси психотерапії (14-17 квітня).

1-3, 8-10 (спадаючий Місяць)

Рекомендуються дієти і будь-які процедури, спрямовані на очищення шкіри і детоксикацію організму легкі пілінги (особливо 3-го і 10-го квітня), освітлення пігментних плям, біоревіталізація. Пластичні операції за показаннями. 1-3 квітня підходять для догляду за нігтями, депіляції та апаратних процедур, 3-е і 8-9-е для походу до стоматолога.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.