До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Женева: місця краси від моделі Олени Гайваненко-Киперман

Успішна українська модель, мати трьох дітей і красива молода жінка, Олена Гайваненко-Киперман живе на два міста – Київ і Женеву. Вона поділилася з Vogue.ua місцями, де легко стати красивішою і здоровішою, коли перебуваєш у Женеві.

@alyonagay.v
@alyonagay.v
Спа

Женеву з натяжкою можна назвати beauty-пунктом призначення, але якщо після покупки годинника залишилася решта, а сир і шоколад заборонив дієтолог, тут можна приємно провести день у спа, наприклад у La Reserve (Route de Lausanne 301, 1293 Bellevue). Це один з найкрасивіших готель за містом, а під час спа-процедур тут працюють на космецевтиці Nescens і La Prairie. Тут же є і кафе здорового харчування і ресторан (нездорової) китайської кухні.

Готель La Reserve
Зволожуюча сироватка для обличчя, Nescens
Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie

Укладку можна зробити у Massimo Coiffure (Quai du Mont Blanc 3), а ось на стрижку і фарбування краще злітати до Києва або в Париж.

Салон Massimo Coiffure

Для догляду за руками є кілька російськомовних майстрів, наприклад, у Genesis Beauty (13, Rue du 31 Décembre). За масажем, оздоровчими процедурами і дієтологією йдіть у центр холістичної медицини Tmed (st. Dr. Alfred Vincent 5, 1st floor), дуже рекомендую.

Центр холістичної медицини Tmed (st. Dr. Alfred Vincent 5, 1st floor)

Якщо ви зупинилися у центрі – рекомендую догляд за обличчям у Four Seasons Hôtel des Bergues (Quai des Bergues 33, 1201). Я пишу цей текст, сидячи у їх хамамі в очікуванні процедури.

Four Seasons Hôtel des Bergues, Quai des Bergues 33, 1201www.fourseasons.com
Про медицину та спорт

У Швейцарії будь-якого роду ін'єкції вважають хірургічним втручанням, їх можна робити тільки лікарям у клініках, тому з уколами краси краще потерпіти до Києва. Щодо спорту, то в Женеві є все: йога, танці, пілатес, бокс, тренажерний зал і багато іншого. Ми ходимо в зал Pure Sport Club (Route de Florissant 13, 1206 Genève). Хороші за Женевськими мірками басейни в Grand Hôtel Kempinski Genève (Quai du Mont-Blanc 19, 1201 Genève) і La Réserve Genève Hotel & Spa (Route de Lausanne 301, 1293 Bellevue). Також на озері практикують водні види спорту: вейкбортдінг, яхтовий спорт – люди з пристойних родин щороку беруть участь у регаті Bol d'Or Mirabaud.

@alyonagay.v

У Женеві у нас є улюблений педіатр Крістіна Ексхенрі – у неї робимо дітям щеплення і довіряємо її думці щодо лікування. У стоматології Rhône Dental Clinic (Rue du Rhône 29, 1204) працюють чудові хлопці, але якщо потрібна швидка медична допомога, то доведеться їхати у кантональний госпіталь. Взагалі тут краще не хворіти – величезна проблема потрапити до лікаря, якщо терміново.

Реклама
Rhône Dental Clinic Genève (Rue du Rhône 29, 1204)
Про харчування

Здорово і смачно поїсти можна у нас вдома. Жарт. В універмазі Globus (Rue du Rhône 48 1204 Genève) є магазин делікатесів, де продається їжа на винос. Наші діти їдять те ж, що і ми. Я не фанат дитячого меню, але найсмачніша піца у Da Paolo (Rue du Lac 3, 1207), а найсмачніша італійська кухня у Il Mirtillo (route de Veyrier 130 1 234 Veyrier).

Il Mirtillo (route de Veyrier 130 1234 Veyrier)https://www.il-mirtillo.ch/

Якщо пройтися по Grand Rue, можна знайти кілька класних магазинів парфумів та хорошу італійську остерію Osteria della Bottega (Grand-Rue 3, 1204 Genève).

Osteria della Bottega (Grand-Rue 3, 1204 Genève)

Про улюблені бренди

За парфумованими свічками слід йти у Théodora Haute Parfumerie Genève (38, Grand-Rue, 1204 Genève). Там можна знайти свічки Fornasetti, Cire Trudon, Diptyque і т.д.

Théodora Haute Parfumerie Genève (38, Grand-Rue, 1204 Genève)http://parfumerietheodora.com/

У мережі аптек Pharmacy Populaire (центральна розміщена на Rue de la Confédération 3) купую мед манука, рідкий колаген, витяжку з троянди, шампуні Christophe Robin, крем для тіла від клініки Grangettes і вітаміни для волосся.

Шампунь з екстрактом кори китайського фініка, Christophe Robin

Мед манука і смачний, і корисний. Мед високої концентрації лікує шкіру від опіків і допомагає з пошуком чоловіка, якщо у все це вірити. П'ю його кожен день, а під час застуди мені і дітям дуже допомагає.

Мед манука

Також купую суперфуди як-от насіння льону і чіа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.