До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чекати красиво: адвент-календарі 2017

Адвент-календар з б'юті-наповненням перетворює очікування Різдва і Нового року на окремий атракціон. Vogue дізнався, які адвент-календарі представлені в Україні, і вибрав найкрасивіші світові календарі.​

Адвент-календар, Jo Malone

Ідея адвент-календарів поширена в Європі і США. Раніше це була затія для дітей, які чекають Різдва: плоска коробка з 24 закритими вікнами. Віконця потрібно було відкривати кожен день протягом грудня – і так до самого Christmas Eve. За кожним віконцем ховалися солодощі. Потім ідея трансформувалася – почали випускати адвент-календарі з іграшками, фігурками LEGO і так далі.

Реклама
Адвент-календар, Nyx (доступний в Україні)

Але справжня революція відбулася, коли до календарів звернулися б'юті-марки. Неймовірної краси виходять адвент-календарі у нішевих марок: Jo Malone, Diptyqie, Molton Brown, у люксових марок (Estee Lauder, Clinique), у великих універмагів і онлайн-ритейлерів.

Адвент-календар, Diptyque

Що таке адвент-календар? Це будиночок-коробочка, дуже красивий, святково оформлений. У ньому за кожним пронумерованим віконцем захований міні-ящик, в якому лежить міні-версія б'юті-засобів. Довгий час в Україні адвент-календарі не привозили з очевидних причин: традиція очікувати свята поки не поширена, а календарі – досить дорогі (ціни на деякі досягають 600 фунтів). Але в цьому році можна купити календарі Nyx і Kiehl's.

Адвент-календар, Kiehl's

Адвент-календарі в цьому році виходять у бренду Balmain Hair Couture, який відповідає за зачіски за лаштунками шоу Balmain, у марки нишової парфумерії Atelier Cologne, у гігантів Sephora і Asos. Всього онлайн доступно близько 60 варіантів адвент-календарів. Ми вибрали найцікавіші.

<b>адвенты бьюти</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Погляд в майбутнє: стрілки, за якими всі будуть сходити з розуму в 2018

Ідея для святкового макіяжу: блиск + насичений колір

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.