До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскраві б'юті-образи з останніх паризьких показів

Паризький Тиждень моди у розпалі. Vogue.ua вибирає покази, б'юті-образи яких були особливо захопливими.

Rochas

За макіяж на показі відповідала візажист Лінсі Александер, зачісками займався Ентоні Тернер. Образи вдались лаконічними: графічні стрілки, вологі недбалі укладки. Зачіски додавали сексуальності, а макіяж – арту. Всю колекцію можна подивитися тут.

Реклама

<b>Rochas весна лето 19 бьюти</b>

Maison Margiela

Футуристичні, майже театральні образи, складний макіяж – для кожної моделі свій. Б'юті-образи для шоу Maison Margiela створювала легендарна пара: Пет Макграт і стиліст по зачісках Юджин Сулейман.

<b>Margiela бьюти 2019</b>

Courrèges

Ретрофутуристичні образи старого паризького Будинку Courrèges радували око відсиланням до 60-х. Візажисти під керівництвом Лючії П'єроні використовували яскраві відтінки, що нагадують про гуаші, і візуальні коди епохи оп-арту. За зачіски відповідав Гері Гілл.

<b>Margiela бьюти 2019</b>

Mugler

Уже звичний nude look стилістам показу Mugler вдалося обіграти ефектно і свіжо. Стиліст зачісок Джавара створив мінімалістичні вологі укладки з прибраними від обличчя текстурними пасмами, а візажист Інге Грогнард кастомізувала макіяж для кожної моделі.

<b>Mugler beauty 19</b>

Dries van Noten

За давньою традицією за лаштунками показу Dries Van Noten працював дует: візажист Пітер Філіпс і стиліст Сем Макнайт. Філіпс створив гіпероб'ємні стрілки-хмари, Макнайт експериментував з пір'ям. Він використовував їх як окремий елемент – і як головний акцент зачіски.

<b>DVN beauty 19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.