До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети краси моделі Ольги Ром

Promotion

Більше 60 тисяч підписників стежать в Instagram за життям моделі Ольги Ром, яка не тільки ділиться з ними фотографіями, але й всіляко закликає активно займатися спортом і стежити за собою. Vogue.ua дізнався її таємниці краси.

Реклама

Капелюх Sodade, сукня Viva Vox
Про догляд за собою

Мене можна назвати "шкірним" маніяком. Я досить багато часу приділяю догляду за шкірою. Обожнюю маски. Намагаюся робити їх щодня, але різні. Наприклад, один день – очищувальну, другий день – відбілювальну, третій день – альгінатну. На ніч я завжди наношу кокосове масло на тіло, а для обличчя – дивлюся по ситуації. Якщо шкіра пересушена, то можу використовувати арганове масло. А якщо на обличчі з'явилися якісь висипання – на допомогу приходить гель з алое вера. Він і зволожує і швидко прибирає недосконалості.

Капелюх Sodade, сукня Viva Vox, козаки AGL
Про секретні засоби

Я надаю перевагу натуральній косметиці. Завжди читаю склад засобу. Вдома я обожнюю робити скраб для тіла домашнього приготування: беру оливкову олію і додаю туди морську сіль. Після такого догляду шкіра стає ідеально гладкою. І ще один секрет – на ніч я завжди наношу на губи бальзам. Тоді на ранок губи пухкі і зволожені. Також люблю використовувати сироватки для зміцнення вій, щоб мінімізувати шкоду від щипців і туші.

Костюм Masterpiece.Moscow, блуза Paige, окуляри Andy Wolf, взуття Premiata
Костюм Masterpiece.Moscow, блуза Paige, окуляри Andy Wolf, взуття Premiata
Про догляд під час перельотів

Перед літаком я наношу на обличчя щедрий шар живильного крему, а під час перельоту намагаюся пити багато води. Якщо у мене ранній рейс, то можу захопити з собою патчі під очі, щоб прибрати набряки і синяки. Ще я ніколи не літаю без термальної води. Вона завжди лежить в моїй сумці.

Сукня Viva Vox, окуляри Prada, прикраси My Little Flea Market, взуття Premiata
Про спорт

Я намагаюся займатися спортом через день або навіть щодня. Обожнюю кардіотренування і розтяжку, а ось силові заняття не дуже люблю, але два рази на тиждень обов'язково займаюся для промальовування красивих м'язів. Коли я подорожую, то беру з собою скакалку – вона замінює мені бігову доріжку.

Пальто Sol, пальто з деніму Sol, білизна Petra, взуття Stuart Weitzman
Про харчування

Я прихильник здорової їжі. Уже кілька років харчуюся за принципом кислотно-лужної дієти. Її суть полягає в тому, що всі продукти діляться на луги і кислоти. Правильне співвідношення лугу і кислоти повиннае становити 80% на 20%. Меню такої дієти допомагає не тільки нормалізувати вагу, але і добре відображається на стані шкіри. До продуктів, які приводять організм в правильний лужний стан, належить практично вся рослинна їжа. І, звичайно, я ніколи не забуваю про два літри води з лимоном. Кращий антиоксидант годі й знайти.

Куртка Masterpiece.Moscow, пончо uniqlo, купальник Petra, капелюх Sodade, взуття Casadei
Про відновлення після пологів

Під час вагітності я набрала майже 20 кг. Мені було складно контролювати свій апетит і у мене зовсім не було сил на спорт. Але як тільки я вийшла з пологового будинку, то відразу взяла себе в руки. Мені хотілося скоріше приміряти свої улюблені джинси розміру S. Так як на вулиці було літо, я намагалася харчуватися в основному фруктами і овочами. Приблизно через місяць я була вже в своїй звичній вазі. Що стосується тонусу м'язів, то через три тижні після пологів почала вводити невеликі фізичні вправи, а також пройшла курс масажів. Шкода в той час не було такої суперпроцедури як ендосфера. Я її обожнюю. Ефект лімфодренажу помітний відразу після першого сеансу.

Косуха Masterpiece.Moscow, джемпер Guess, шорти Paige, козаки Casadei
Про ставлення до засмаги

З засмагою у мене особливі відносини. Мені дуже подобається легкий загар, він відразу додає обличчю відпочилого вигляду. За десять днів до відпочинку я починаю приймати вітаміни з вмістом колагену і гіалуронової кислоти, для того, щоб шкіра була максимально насиченою і захищеною від зайвого пересихання. Безпосередньо перед самою засмагою завжди роблю скраб, щоб підготувати шкіру до прийняття сонячних променів. І ніколи не забуваю про SPF-захист. Для обличчя я використовую найвищий фільтр 50, а для тіла 30. З моїх улюбленців – це органічна косметика Coola, а також Santa Maria Novella. Строго слідую правилу не засмагати під прямими променями, адже любителі фізики напевно знають, що в тіні ми засмагаємо не майже менше, а засмага вдається рівною і красивою.

Халат і білизна Petra, джинси Paige, капелюх Sodade, козаки AGL
Про догляд за волоссям

Я думаю, що краса волосся у багатьох закладена генетично, а гладкість і довжину можна отримати тільки через роки дбайливого догляду. Вже рівно рік як я перестала тонувати волосся, і дуже задоволена, що повернула свій натуральний колір. Не використовую засоби для укладки, не люблю хімію. Раз в 3-4 місяці підстригаю кінчики. І обожнюю кокосове масло, яке я наношу на ніч по довжині. Вранці достатньо помити голову і локони відразу стають розкішними.

Куртка Uniqlo, топ Sol, легінси Guess, пояс Sol
Про макіяж

Мій улюблений макіяж – це мінімум косметики. У повсякденному житті я використовую легкий CC-крем, консилер під очі, а рожеву помаду використовую відразу і як рум'яни, і як бальзам для губ. Ще підкручую вії для більш розкритого погляду.

Про парфуми

Я індивідуалістка у всьому і мені було дуже складно знайти свій аромат, але ось уже кілька років використовую аромат EX NIHILO Le fleur narcotique. Для мене цей запах чуттєвий, жіночний і незвичайний. Коли я прилітаю в Париж, то завжди знаходжу хвилинку, щоб забігти і купити його.

Джинси Sol, рукавички і пояс Viva Vox, капелюх Sodade, козаки LikaForLika

Модель: Olga Rom

Фото: Marat Mukhonkin

Стиль: Igor Erin

MUAH: Karina Chaturyan

Відео: Sandr Bolshakov

Продюсер: Olga Ivanova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.