До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші різдвяні палетки

Vogue.ua вибирає найкрасивіші палетки (включно з парфумерною), які стануть в нагоді не тільки у свята, коли хочеться справжньої феєрії, але і в будні. І якщо вже вибирати б'юті-набір, то саме перед Новим роком, коли дизайнери особливо намагаються викликати 'wow-ефект' від б'юті-засобів. Золото і срібло, бронза і платина, полум'яний червоний і навіть гама ароматів в міні-флаконах: все найкраще в нових творіннях легендарних б'юті-будинків.

Під щасливою зіркою
Набір тіней 5 Couleurs №617 Lucky Star з колекції Midnight Wish, Dior, лімітований випуск

Чим особливий: поверхня тіней прикрашена принтом з зірок. Їх вважав талісманом, що приносить удачу, сам Крістіан Діор. Народна легенда розповідає, що одного разу, під час прогулянки, він підібрав на тротуарі зірку, вважав це щасливим знаком – і не помилився. Ту саму зірку, до речі, в числі інших експонатів демонструють на виставці Dior: from Paris to the World.

Реклама
Просто космос
Набір для макіяжу Electric Look Palette, різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty, лімітований випуск

Чим особлива: Плеяди, Вега, Марс і Оріон – абсолютно космічна краса зібрана в одному наборі. Він включає 10 секторів, два з яких – хайлайтери. Їх можна наносити не тільки соло, а й на тіні, щоб додати їм блиску і глибини.

Це вогонь
Палітра для губ La Palette Caractère, Chanel, лімітований випуск

Чим особлива: свій відтінок червоного в ній зможуть знайти всі. Червоно-оранжевий, вогняний червоний, яскраво-червоний, бордо – вибирати є з чого. Відтінки, само собою, добре поєднуються один з одним, так що створити омбре-макіяж губ або змішати кілька кольорів можна без труднощів. Тим, хто тільки починає знайомство з яскравими помадами, допоможе простий трюк: наносити їх тонким шаром, вбиваючи безіменним пальцем по поверхні губ.

Дух свята
Парфумерний набір Discovery Set, 8 x 7,5 мл Kilian

Чим особливий: набір дає змогу зануритися у всесвіт Kilian і зібрати головні аромати марки ('Love, Dont Be Shy', 'Straight To Heaven White Crystal', 'Good Girl Gone Bad, Intoxicated', 'Black Phantom', 'Woman In Gold', 'Bamboo Harmony', 'Moonlight In Heaven') в міні-форматах. Розкішний атомайзер додається.

Всевидюче око
Набір тіней Kenzo World, Kenzo

Чим особливий: переливчасті тіні з набору можна наносити прозорим серпанком, а можна нашаровувати або наносити вологим способом. Ясна річ, такі речі можна проробляти з будь-якими тінями, але у випадку з Kenzo World це спрацьовує особливо ефектно та проявить всю красу найдрібніших сяючих частинок.

Базові цінності
Набір тіней Essentialist Eye Palette 04 Kaigan Street Waters, Shiseido

Чим особливий: надзвичайно важко знайти кольори-антагоністи, чорний і білий, в глухих матових структурах. У Shiseido знайшли спосіб зібрати їх "під однією кришкою". І доповнили двома відтінками космічної краси: інтенсивним синім і переливчастим платиновим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.