До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сама ніжність: яскраві майстри жіночих татуювань

Літо – пора експериментів і спонтанних рішень, коли хочеться чогось яскравого й незвичайного (приміром, тату). Щоб посилити муки вибору, Vogue.ua обрав майстрів, які роблять найгарніші жіночі натільні малюнки – ніжні, витончені та з квітчастими мотивами.

@nesheva_ulyana

Уляна Нешева створює мінімалістичні, виразні чорно-білі татуювання. Усі вони ваблять погляд, адже створені за законами жанру: Уляна – художниця. Навчалась спершу в художній школі, а потім в Академії дизайну і мистецтв.

Реклама

[GALLERY id=162375 ;]

@rit.kit.tattoo

Рита Золотухіна родом з Києва, але відома в усьому світі. Вона створює натуралістичні акварельні татуювання. За допомогою листків і квітів вона відбиває малюнок на руку, а потім з художньою точністю повторює його фарбами і машинкою. Результат причаровує та й не віриться, що це справжні татуювання.

[GALLERY id=162377 ;]

@mary_tereshchenko

Марія Терещенко робить жіночні тату. Це здебільшого квіткові орнаменти й анімалістичні сюжети, тонкі лінії та графічні принти.

[GALLERY id=162379 ;]

@sashaunisex

Sasha Unisex "бє" зображення тварин з "геометричними" деталями, а на додачу створила свою лінію футболок. Найпомітніше її досягнення – співпраця з Estée Lauder, колекція літніх перебивних татуювань.

[GALLERY id=162381 ;]

@lenta_volynchuk

Київська майстриня Олена Волинчук – професіонал з художньою освітою (Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука). Її роботи дуже різноманітні й виконані з високою точністю.

[GALLERY id=162387 ;]

Більше краси – в Instagram@vogueua_beauty

Читайте також:

Бьюти-шоппинг: где покупают косметику инсайдеры

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.