До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Залишити собі: б'юті-подарунки до Дня закоханих

Любов до себе більше не вважається чимось, чого варто соромитися. Вибираємо подарунки в концепції #ILoveMyself і даруємо їх собі і на 14 лютого, і в будь-який інший день.

Фото: David Ferrua. Модель: Aida Blue @ Silent Models
Зволожувальний лосьйон для тіла Joy, Dior

Лосьйон для тіла зберіг складність і гру компонентів аромату Joy: в ньому звучать квіти – і радість життя. Нагадаємо, аромат створили, щоб передати відчуття щастя.

Реклама
Зволожувальний лосьйон для тіла Joy, Dior
Помада-бальзам Le Rose Perfecto, Givenchy

Так, це дорогий бальзам для губ. Але він допомагає доглядати за губами дійсно красиво: обтягнений рожевою шкірою футляр, тонкий стрижень, зволожувальні і живильні комплекси: екстракт ши і гіалуронова кислота.

Помада-бальзам Le Rose Perfecto, Givenchy
Вітаміни краси Beauty, Orthomol

Вітаміни, які допомагають підтримувати красу волосся, нігтів і шкіри, треба пити курсом. Вже до весни користь буде помітною.

Вітаміни Beauty, Orthomol
Маска миттєвої дії Honey Cataplasm Mask, Guerlain

Скажімо відверто, це не той засіб, який можна бездумно витрачати щодня, як бюджетні корейські маски. Guerlain потребує особливої оказії. Але ефект і задоволення від застосування вартують того. 15 хвилин – і маска розгладить обличчя, як фільтр Instagram. Шкіра стане свіжою і сяйною.

Honey Cataplasm Mask, Guerlain
1957 з колекції Les Eaux, Chanel

200 мл прозорих, м'яких мускусних хмар – це величезний, гедоністичний флакон 1957. Він подобається всім і огортає повітряним невагомим коконом. Любов до себе ще ніколи не була настільки ефемерною – і відчутною.

1957 з колекції Les Eaux, Chanel
Рум'яна-хайлайтер L'Orchidee Corail, Sisley

Додати теплого відтінку по-зимовому блідій шкірі допоможуть нові рум'яна Sisley з екстрактом білої лілії. Поверхня рум'ян (і кришечка упаковки) прикрашена принтом орхідеї.

Рум'яна-хайлайтер L'OrchidВe Corail, Sisley

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.