До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прага: гід краси фешн- і б'юті-редактора Vogue Czechoslovakia

Фешн і б'юті-редактор Vogue Czechoslovakia, Сінді Керберова, розповідає Vogue.ua про найкрасивіші і таємні місця Праги.

Сінді Керберова@cindysimo
Про б'юті-тренди

Традиційно ми обожнюємо натуральну косметику, і у цієї любові давня традиція. В останні два роки трапився бум місцевих б'юті-брендів з натуральними інгредієнтами в складі. У Словаччині, до речі, цей тренд ще охопніший. Щодо макіяжу, то я великий шанувальник і популяризатор червоних помад, тому рада бачити їх на вулицях. Але взагалі ми любимо природні образи. "Краще менше, та якісніше" це про чеських жінок. Нам потрібна хороша туш, чорний олівець для очей і тілесна/червона помада або просто бальзам для губ. Але можна зустріти молодих дівчат з божевільним макіяжем, вони справжні чарівниці, які можуть перетворюватися щоранку.

Реклама
Про відому косметику родом з Чехії

Є багато міжнародних брендів, які виробляють косметику в Чехії або використовують інгредієнти, що походядь звідси. Tata Harper, наприклад, використовує гіалуронову кислоту з Чеської Республіки, Fresh Beauty виробляє лінію Creme Ancienne в монастирі недалеко від Праги, березовий екстракт Weleda Birken-Aktiv-Kur виробляють на півдні Богемії.

<b>производятся в чехии</b>

Багато брендів виробляють свої олівці в Чеській Республіці (Clarins, Givenchy, Nudestix, Make Up For Ever, Zoeva, Alima Pure, Almay, Bourjois, Max Factor, Sephora, Milani і т. д.). Флакон Gabrielle Chanel також роблять у Чеській Республіці.

Флакон Gabrielle Chanel виготовляють у Чеській Республіці
Про спа

Коли я хочу позбутися стресу, записуюсь на масаж тіла в Ava Spa в Four Seasons (Veleslavínova 1098 / 2a, Staré Město) в Празі і проводжу декілька годин в басейні з видом на річку.

Ava Spa в Four Seasons в Празіhttps://www.fourseasons.com/prague/spa/

Miracle Esthetic Clinic & Spa (Janáčkovo nábř. 86/7) ще одне обов'язкове до відвідування місце, у них є багато хай-тек процедур, щоб тіло миттєво стало більш міцним і струнким. Я прихильниця їх ендосфера-терапії, це справжня магія для ніг і попи.

Miracle Esthetic Clinic & Spahttp://www.miracleclinic.cz/

У Institute Orlane (Truhlářská 5/1109) роблять знаменитий догляд для обличчя. Що б не було потрібно вашій шкірі, там зможуть це зробити. Особливо глибоке очищення.

Institute Orlanehttps://orlaneinstitut.cz/
Про майстрів, до яких варто потрапити

Мій перукар Ніна Крайко (Nina Krajco), вона єдина, кому я повністю довіряю. Вона робить мені і стрижки, і фарбування, оскільки відмінно знає моє супертонке волосся і чутливу шкіру голови. Я можу порекомендувати Paul Mitchell Academy на вулиці Jana Zajice. Там використовують тільки cruelty-free засоби, в тому числі, і для фарбування.

https://skoleni.paulmitchell.cz/

Супермісце для догляду за волоссям Red Salon на вулиці Vězeňská, 3, що в історичному центрі Праги. Там працюють Мирка Мисічка Хайдова (Mirka Mysicka Hajdova), яка часто бере участь у зйомці фешн і б'юті-історій для різних видань Vogue, а Ян Балкарік (Jan Balcarik) феноменальний колорист.

<b>red salon prague</b>

Stolen (Radlicka 180/50) також дуже популярне місце в Празі, якщо треба щось зробити з волоссям. За манікюром варто вирушити в The Nail Shop на вулиці Vezenska (в декількох кроках від Red Salon) або у Franck Provost в Slovansky dum.

Franck Provost в Slovansky dumhttp://www.franckprovost.cz/salony.html
Про б'юті-сувеніри (і просто сувеніри) з Праги

Як я вже говорила, є багато чудових б'юті-брендів і продуктів "made in Czechoslovakia". Нещодавно відкрите ательє Fann Beauty (Jungmannovo namesti) виділило особливий куточок найкращим місцевим брендам.

Fann Beauty (Jungmannovo namesti)https://www.fann.cz/beautyatelier

Переконайтеся, що не залишитеся без маски для волосся Cocoes, крему для рук Mylo, еліксиру Malinna Elixir і бальзаму Golden Potion A.Lab.

<b>beauty shopping prague</b>

Відвідайте також магазини Manufaktura, де продають все, що тільки може знадобитися у ванній. Я великий шанувальник колекції Linden (на основі липи), особливо крему для рук це обов'язково.

@manufaktura.cz

У концепт-магазині косметики Biosophy (Křižíkova 463/113 186 00 Praha 8 Karlín), який спеціалізується на веганських і етичних засобах, є ще один чеський бренд краси під назвою Nobilis Tilia, у них багато відмінних продуктів на основі натуральних інгредієнтів і для ароматерапії. У Licirna Organics (Mánesova 1559/76) продають тільки натуральні, cruelty-free бренди косметики.

Сінді Кербероваhttp://www.licirna.cz/

Шанувальникам свічок обов'язково треба ознайомитися з брендами Luminia (в богемському кришталі ручної роботи), свічками чеського бренду Kett's Candles і словацького Jemno.

<b>свечи чешские и словацкие</b>

Про б'юті-шопінг

Ingredients (Jáchymova 26/2) це б'юті-зупинка №1. У січні вони переїжджають; буде набагато більше простору і ще більш дивовижні бренди. Тут є Frederic Malle, Byredo, Maison Francis Kurkdjian і бренд харчових добавок, заснований супермоделлю Ель Макферсон, The Super Elixir.

https://www.ingredients-store.cz/

Egoist Royal Parfums (вулиця Husova 240/5, Staré Město) невеликий нішевий парфумерний магазинчик з хорошим вибором брендів, включно з європейськими.

https://egoist-parfums.cz/

Madeleine (Dlouhá 614/10, Staré Město) ще один маленький магазинчик нішевої парфумерії з хорошим вибором ароматів (Grossmith, The Different Company та інші), а також засобів для догляду за шкірою і косметикою T.LeClerc.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.