До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Penhaligon's припиняє використовувати натуральний ворс в кистях

Penhaligon's, найстарший британський бренд, що випускає засоби по догляду і аромати класу "люкс", повернув зі своїх флагманських і онлайн-магазинів всі кисті, виготовлені з борсукового ворсу.

Кисті для гоління Penhaligon's відомі своєю здатністю створювати "неперевершену піну". Ланс Паттерсон, генеральний директор Perfumers 1870, материнської компанії Penhaligon's, заявив: "Я радий оголосити про те, що наша компанія більше не використовує борсуковий ворс в продуктах Penhaligon's. Це рішення знаменує новий етап, оскільки компанія продовжує розвивати використання інноваційних матеріалів замість більш традиційних "тваринних" альтернатив".

Реклама

Penhaligon's прийняв своє рішення після того, як PETA випустила відео про жорстоке поводження з тваринами, яких винищують заради отримання ворсу. Директор PETA Еліза Аллен заявила: "Швидкі і рішучі дії Penhaligon's ймовірно вплинуть і на інші компанії, які теж зможуть відмовитися від використання ворсу тварин в своїх виробах".

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.