До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оскар 2020: найкращі б'юті-образи

У Голлівуді відбулася церемонія вручення кінонагород "Оскар". Розглядаємо найкращі зачіски і макіяжі з червоної доріжки. Спойлер: крім звичних хедлайнерів Шарліз Терон і Наталі Портман до списку потрапили і менш канонічні фігури.

Лілі Олдрідж
Пенелопа Крус

Для церемонії Пенелопа обрала сукню Chanel і лаконічну укладку з розчесаним на прямий проділ волоссям.

Реклама
Пенелопа Крус
Марґо Роббі

Уже звичний для Роббі образ – червона матова помада і голлівудські локони – знову забезпечив Марґо одну з найефектніших появ на червоній доріжці.

Марґо Роббі
Крістен Віг

Акторка, сценаристка і продюсерка Крістен Уіг з'явилася в червоній сукні і з платиновою стрижкою-піксі. Лаконічно і захопливо.

Крістен Віг
Жанель Моне

За образ акторки відповідала візажистка Джессіка Смолс. Щоб підкреслити красу сукні Ralph Lauren, розшитої тисячами кристалів, вона підібрала червону помаду з вогненно-рудим підтоном і срібну підводку.


Жанель Моне
Сандра О

Сяйна шкіра і макіяж у теплій персиковій гамі в тон до сукні: Сандра О блищала в прямому і переносному сенсах.

Сандра О
Галь Гадот

Ще одна знаменитість, яка вибрала класику, – і не програла: голлівудські локони і червона помада never killed nobody.

Галь Гадот
Шарліз Терон

Зірка вибрала максимально лаконічні укладку і макіяж, які тільки приковували увагу до витонченої лінії плечей – і діамантів.

Шарліз Терон
Раян Мішель Бат

Раян Мішель Бат продемонструвала, який яскравий вигляд може мати зухвала укладка в поєднанні з вечірньою сукнею. Крихітний промах візажиста – хайлайтер над верхньою губою – міг би зіпсувати образ, але усмішка акторки врятувала становище.

Раян Мішель Бат
Леа Сейду

Леа Сейду знає свої сильні сторони і в макіяжі завжди підкреслює вилиці. Ніякого жорсткого контурингу, тільки м'які теплі відтінки.

Леа Сейду
Тамрон Холл

Ризикований трюк з холодною ліловою помадою спрацював: у парі з дзеркальними акцентами на нижніх повіках вдалося ефектно.

Тамрон Холл
Біллі Портер

Цій людині не звикати до загальної уваги. І цього разу Біллі Портер прикував всі погляди – зокрема, завдяки окулярам у золотій оправі і сяйній шкірі.

Біллі Портер
Зазі Бітц

Без перебільшення, найефектніша зачіска церемонії. Браво, Зазі.

Зазі Бітц
Біллі Айліш

Молода зірка Біллі Айліш зуміла мати органічний вигляд на червоній доріжці зі своїм чорно-зеленим волоссям і зухвалим манікюром. За консервативну частину образу відповідало не тільки вбрання Chanel, але і лаконічний макіяж очей, який складався з підкручених і ретельно профарбованих вій.

Біллі Айліш
Катріна Балф

Гладка укладка з прямим проділом, червоні губи, коштовності – безпрограшна комбінація. У поєднанні з рожевою сукнею і сяйною шкірою – особливо.

Катріна Балф
Люсі Бойнтон

Люсі Бойнтон зробила ставку не на звичний макіяж очей (хоча він цього разу знову був на висоті), а на зачіску. Бічний проділ її стрижки-боб був прикрашений великими перлинами. Стиліст Дженні Чо, яка відповідала за укладку Люсі, пояснює, що натхненням образу стала Коко Шанель.

Люсі Бойнтон
Наталі Портман

Дуже гарна. Макіяж у відтінках бронзи з акцентом на очі, злегка недбалі, але розкішні хвилі укладеної на прямий проділ стрижки-боб – Наталі Портман хороша собою.

Наталі Портман
Скарлетт Йоганссон

М'який, природний образ з вкрапленнями переливчастих частинок до пари сукні – ключ Скарлетт Йоганссон до успіху.

Скарлетт Йоганссон
Аврора Акснес

Норвезька співачка Аврора Акснес (це саме вона виконує пісню Into the Unknown у мультфільмі Frozen 2) з'явилася в несподіваному, але дуже пам'ятному образі: з макіяжем з елементами face art і у вбранні з етнічними мотивами. Платинова коротка гривка співачки стала ідеальним доповненням до головного убору. Сміливо і яскраво.

Аврора Акснес

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.