До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Косметика, Карл! Лагерфельд запускає б'юті-лінію, і ось що про неї відомо

Кутюр'є завойовує світ краси і випускає колекцію макіяжу, яка стартує 15 травня.

Після розробки двох капсульних б'юті-колекцій для Shu Uemura, Карл Лагерфельд звернувся до австралійського косметичного бренду ModelCo, відомого своїми засобами по догляду за шкірою і продуктами для автозасмаги. Уже відомо, що в колекцію увійдуть набори тіней для повік, туш для вій, кисті, блиск для губ і помада "Lip Light" з вбудованим дзеркалом і LED-підсвіткою. Загалом все, що відповідає тематиці Illuminated Beauty ( "Освітлена краса"). Поверхня деяких засобів буде прикрашена принтами, які зображують самого Лагерфельда або його знаменитої кішки Шупет.

Реклама

<b>косметос карл</b>

Обличчям цієї єдиної у своєму роді капсули Карл вибрав супермодель Стеллу Максвелл. Вона розповідає про улюблені засоби колекції: "Дівчата в наш час повинні бути готові до зйомок в будь-який час. Ну я – це точно. Хайлайтер (The highlighting brick) працює як миттєвий Instagram-фільтр для обличчя! Беззастережно рекомендую: він створює ефект м'якого фокусування на шкірі. Рідкий хайлайтер ідеальний, щоб кинути в сумочку і поправляти макіяж на ходу".

Лінія макіяжу Karl Lagerfeld x ModelCo з'явиться у продажі з 15 травня 2018 на karl.com, в магазинах ModelCo і на сайті modelco.com

За матеріалами vogue.fr

Фото: www.instagram.com/modelco_cosmetics/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.