До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаменитості готувалися до "Оскара – 2020"

У ніч з 9 на 10 лютого відбулася церемонія вручення премії "Оскар – 2020". За традицією до найголовнішої і такої масштабної події в світі кіноіндустрії зірки починають готуватися за добу, щоб яскравіше за своїх колег сяяти на церемонії. Відомі дівчата наносять на тіло креми з ефектом засмаги і мерехтіння, на обличчя – зволожувальні маски з ефектом ліфтингу, а на волосся – засоби для об'єму і шовковистості. Їхніми образами займаються справжні гуру краси.

Цього року деякі з голлівудських зірок показали фрагменти підготовки до "Оскара" на своїх сторінках в Instagram. Кім Кардаш'ян опублікувала свій макіяж і показала, якою помадою вона користується, Брі Ларсон позначила на світлині всю команду, яка працює над її урочистим образом, а Сірша Ронан поєднала приємне з корисним – дівчина вирішила підкріпитися корисною їжею під час макіяжу. Vogue.ua зібрав світлини і відео підготовки знаменитостей до "Оскара – 2020".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.