До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стати зіркою: б'юті-гороскоп на січень 2020 року

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути значно ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця.

Фото: David Ferrua

Час від молодика до повного Місяця, коли він зростає, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження та живлення. У цей період рекомендовані обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на харчування та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки – після них волосся з великою ймовірністю стане густішим, а фарбування довше збереже свій колір. Коли Місяць зростає можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, прийом вітамінів – організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного Місяця до молодика, коли Місяць убуває, найкраще підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення зайвого і непотрібного. У цей період можна записуватися на пілінги, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета – підтримання форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Варто в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни і хаммами теж благотворно подіють на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою

2-4, 13-17, 22-23 і 29-31 січня

Місяць зростає

2-4, 29-31 січня

Рекомендовані стрижки для росту волосся, в тому числі радикальні, фарбування; обгортання і маски, процедури, спрямовані на живлення, зволоження, насичення шкіри; стоматологічні процедури (крім видалення зубів). У цей час варто починати оздоровчі програми, прийом вітамінів, курси масажів.

Місяць убуває

13-17, 22-23 січня

Рекомендовані будь-які процедури, спрямовані на очищення організму, пілінги, депігментацію, детокс. У цей час легко сідати на дієту. Вдалими будуть стрижки, якщо їхня мета – підтримання форми зачіски (особливо 22-23 січня) і здоров'я кінчиків волосся (особливо 14-15 січня). Найкращі дати для манікюру і педикюру, видалення родимок і зубів, медичних і апаратних процедур, пластичних операцій – 14-15, 22-23 січня. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хаммами будуть особливо ефективними 16-17 січня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.