До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стати зіркою: б’юті-гороскоп на листопад

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, що мають на меті насичення, зволоження, живлення. Саме в цей період рекомендують обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки, волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування — довше зберігатиме колір. У період росту Місяця можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. Цієї пори добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, вживання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повні до молодика, коли Місяць зменшується, якнайкраще годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, усунення надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, позбуватися родимок, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найслушніший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо мають на меті підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж матимуть чудовий вплив на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою: 1—3, 8—10, 15—18, 24—26 листопада

Місяць повніє: 8—10, 15—18 листопада

У ці дні корисні процедури, спрямовані на живлення, зволоження, ревіталізацію шкіри. Довгостроковий ефект матимуть розпочаті в цей час аеробні тренування, оздоровчі процедури, масажі. Візит до майстра манікюру та педикюру найліпше запланувати на 8—10 листопада. Делікатний догляд за обличчям і тілом, розігрівальні обгортання, відвідування сауни й хамам рекомендуються 8—9 і 17—18 листопада.

Місяць зменшується: 1—3, 24—26 листопада

Ці дні ідеальні для очищення, детоксикації, дієт, нових зачісок (краса волосся буде особливо помітна, якщо відвідати перукаря 1-го або 25—26 листопада). Чищення, медичні й апаратні процедури, відвідування стоматолога можна запланувати на 1—3 листопада. Надалі, з 19 листопада до 4 грудня наша планета проходитиме через коридор затемнень, а отже від експериментів із зовнішністю й інвазивних процедур у цей період ліпше утриматися.

Фото: Diane Zhao
Стиль: Christian Ramirez
Зачіски: Jerome Cultrera @L’Atelier NYC
Макіяж: Kevin Cheah @Kramer+Kramer з використанням МАС
Модель: Madison Stubbington @New Icon NY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.