До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальний подарунок: що всередині нового Clipse Beauty Box?

Алла Барановська представила новорічний бокс Clipse Beauty Box, у якому зібрано розкішні засоби для обличчя, тіла й волосся.

Алла Барановська. На Аллі: сукня, the Coat. Прикраси, Bvlgari

Алла Барановська представила новорічний б’юті-бокс, який увійшов і до наших списків бажань. Лист очікування на бокси був заповнений ще в листопаді. У складі Clipse Beauty Box — засоби для догляду класу hi end, розкішна косметика для обличчя, тіла й волосся, аромат і помада. "Цього року як ніколи хочеться подарувати собі й близьким частку тепла й любові, проявити турботу та створити казковий настрій навколо. Ми втомилися від масок, тому всім дівчатам я дарую червону помаду YSL Beauty, щоб в новорічну ніч всі зробили собі святковий макіяж і зарядилися позитивом", — каже Алла.

Реклама
Clipse Beauty Box

Сервіс б’юті-боксів передбачає, що можна купити засоби різних брендів за вигідною ціною, заощаджуючи до 70%. Алла представила три ​​категорії боксів: Silver, Gold і Platinum, щоб кожен міг вибрати подарунок собі до душі. До складу Clipse Beauty Box увійшли засоби Kerastase, Valmont, St.Bart, Revitalash, Genosys, Erborian, Janeke та інших марок.

Clipse Beauty Box

Розглянемо вміст докладніше.

У кожному боксі є особливий подарунок — помада того самого ідеального червоного відтінку й туалетна вода Libre YSL.

Помада YSL, Clipse Beauty Box

Самі коробки святково впаковані й відразу занурюють у радісну атмосферу. До складу входять засоби для обличчя: повнорозмірний ексфоліант Valmont, крем для обличчя Valmont у travel-версії, кисневий засіб для очищення шкіри Snow O2, Genosys (180 ml), маска для регенерації шкіри Yonka-1 (50 ml), набір патчів з пептидами (60 шт.), Genosys, маска-пілінг Milk & Peel Mask, Erborian; туш, що стимулює зростання вій, і сироватка для росту вій, Revitalash; колагенова маска, Genosys, зволожувальна маска Hydro Mask, Dr.Jart, антивікова маска Anti-Wrinkle Mask, Dr.Jart.

Clipse Beauty Box

У складі боксу зібрані засоби для волосся: фірмовий гребінець Janeke&Clipse, лімітований випуск; шампунь і маска Chronologiste, поживна сироватка для волосся 8h, шампунь Genesis / Chronologiste, маска Genesis, парфуми для волосся, все — Kerпastase.

Clipse Beauty BoxДля догляду за тілом у наборі знайдеться два повнорозмірні засоби паризького бренду La Biostetique: зволожувальний лосьйон для тіла і спа-скраб з морською сіллю для тіла, а також тревел-версія гелю для душу La Biostetique.
Clipse Beauty Box

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.