До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Справа техніки: супергаджети для домашнього догляду

Завдяки новим технологіям багато салонних процедур тепер можна робити вдома – самостійно.

Б'юті-бренди інвестують в наукові дослідження величезні суми. Один тільки Dyson витратив на розробку фена Supersonic 50 млн фунтів і чотири роки роботи. З'явився фен, який вдвічі легший і у вісім разів могутніший, ніж звичайний. Він не перегріває волосся, а розташований в ручці мотор не навантажує кисть.

Реклама
Фен Supersonic, Dyson

Фен Balmain Hair Couture використовує інфрачервоне світло, яке допомагає висушити волосся на 35% швидше, ніж зазвичай. В сумі це дає 7 хвилин економії часу в день (і півгодини в тиждень). І це вже не кажучи про шкоду, яку гаряча укладка неминуче завдає волоссю, і яка мінімізується, до того ж знімається статична електрика, і волосся пушитиметься менше.

Фен Infrared, Balmain Hair Couture

Марка NuFACE застосувала технологію мікрострумів, яку застосовують в спа- і медичних центрах, в приладі розміром як долоня. Він подає низькочастотний струм і стимулює м'язи, розгладжує носогубні складки, окреслює вилиці і овал обличчя.

Прилад для мікротокової терапії Trinity Facial Trainer Kit, NuFACE

Звукова щітка для обличчя за допомогою вібрацій позбавляє від забруднень і мертвих клітин, як на багатоелементній процедурі салонного очищення.

Звукова щітка для обличчя, Foreo

З епілятором Iluminage ELOS-епіляція перетворилася у домашню процедуру.

Епілятор Precise Touch Hair Remover, Iluminage

Як і мезотерапія, мезороллер робить мікроотвори в шкірі, що допомагає краще проникнути інгредієнтам сироваток, а також, стимулює виробництво колагену і еластину.

Прилад для мікронідлінга GloPRO Rose Gold, Beautybio Science

Самостійно можна навіть іонізувати воду: вбудований в пляшку фільтр очищає її, олужнює і збагачує антиоксидантами.

Пляшечка для води з вбудованим фільтром, NKD

Всі ці гаджети свідчать про глобальний б'юті-тренд: щоб мати доглянутий вигляд, не потрібно прив'язуватися до місця, часу або майстра.

Instagram: @vogueua_beauty.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.