До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Декоративна косметика Giorgio Armani Beauty у BROCARD

Promotion

У мережі парфумерно-косметичних магазинів BROCARD стартував продаж б'юті-лінії Giorgio Armani Beauty. Засоби марки тепер продаються у BROCARD в ТРЦ Gulliver.

Реклама

Декоративна косметика преміум-класу Giorgio Armani Beauty у BROCARD представлена у повному асортименті. У продажі будуть знамениті тональні основи з ефектом вуалі та інші засоби для ідеального тону обличчя (праймери, консилери, хайлайтери, компактні і розсипчасті пудри, рум'яна), помади і блиски для губ, засоби для макіяжу очей (тіні, туші, олівці, лайнери, засоби для брів), а також широкий асортимент професійних кистей для макіяжу.

Рідкі тіні для повік Eye Tint, Giorgio Armani Beauty

На стенді також представлена колекція Armani Runway, яка дає змогу відтворити подіумний макіяж вдома.

Giogio Armani осінь-зима 2018/19

Giorgio Armani випускає косметику вже 18 років. За цей час фахівці власної лабораторії бренду – Runway Lab – зробили безліч відкриттів у світі краси і стали лідером в розробці інноваційних косметичних засобів. Широка палітра відтінків, ніжні текстури і складні формули продуктів Giorgio Armani забезпечують максимально природний макіяж. Декоративна косметика Giorgio Armani визнана візажистами в усьому світі, при цьому, засоби максимально прості у використанні.

Помада Rouge d'Armani, Giogio Armani Beauty

Знайомити клієнтів BROCARD з маркою Giorgio Armani Beauty будуть професійні візажисти – сертифіковані face-дизайнери марки, які працюють на стенді Armani на постійній основі.

Тональна основа з ефектом сяйва Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani Beauty

У жовтні та листопаді відбудуться тематичні дні макіяжу в BROCARD в ТРЦ Gulliver, в межах яких експерти бренду Giorgio Armani і група візажистів допоможуть правильно підібрати засоби і розкажуть про техніки і секрети нанесення, а покупці продукції Giorgio Armani Beauty зможуть отримати подарунки:

  • Face Animation – тональні засоби: 16.10 – 28.10.2018
  • Lips Animation – засоби для губ: 26.11 – 02.12.2018
Giorgio Armani Beauty

Як минуло відкриття, можна подивитися в галереї:

<b>армани открытие брокард</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.