До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати: три українські книги про красу і здоров'я

Б'юті-подарунок – не обов'язково помада чи хайлайтер. Книжка може бути чудовим варіантом. Розповідаємо, які книги українських видавництв (і українською мовою) – ідеальні, щоб стати новорічним подарунком, і чому.

Писана краса. Історія макіяжу

"Писана краса. Історія макіяжу" – книга найвідомішого у світі Youtube-блогера, креативного директора Lancome з макіяжу, Лізи Елдрідж. Книгу в перекладі Тетяни Кривов'яз та Єлизавети Таранухи випустило видавництво ArtHuss. Вперше її представили 2016 року. Вона буде цікавою всім, хто так чи інакше цікавиться макіяжем, антропологією і історією, оскільки є не просто збіркою порад на зразок "промокніть губи серветкою перед тим, як нанести другий шар помади". А включає глибокі дослідження з історії макіяжу, посилання на наукові праці. При цьому, випустити її з рук неможливо: барвисті фото, дотепні спостереження самої Лізи, зображення старовинних гравюр, знімки вінтажної косметики.

Реклама

<b>книга лизы элдридж выдержки</b>

Їж, пий, худни

Їж, пий, худни. Наталія Самойленко. #книголав

Відомий український дієтолог видала книжку "Їж, пий, худни", де розповідає про прості і робочі прийоми, які допомагають оздоровити раціон. А заодно – стати стрункішою. Книга виходить в зручному форматі робочого блокнота, явно натхненна щоденниками Moleskine. Її можна дарувати і чоловікам, і жінкам, і людям старшого віку. Вона написана дуже простою мовою, включає забавні ілюстрації та може спонукати почати нове життя як у мріях – прямо з Нового року.

<b>ешь пей хуей</b>

Зовнішня історія. Що приховує шкіра? Два квадратні метри, які визначають наш спосіб життя
Книга присвячена шкірі і всьому, що з нею пов'язано. Це зовсім не підручник з дерматології, а, радше, захопливе чтиво, написане чарівною мовою. Яель Адлер, автор, – потомствений медик: її дід був дерматологом, а сама вона вивчала шкірні та венеричні захворювання. Уже 15 років вона виступає на TV як експерт – і це дало їй навичку розповідати просто про складне, наводити точні і наочні приклади, захоплювати увагу – і тримати в напрузі.
Зовнішня історія. Що приховує шкіра. Два квадратні метри, які визначають наш спосіб життя. Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.