До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-засіб дня: вітаміни для здорового сну

З початком осені у всіх настає сезон активності. Справ стає більше, рівень тривожності зростає, підйоми стають ранніми, а якість сну страждає. Vogue.ua розповідає про вітаміни, які нормалізують сон.

Фото: Lucile Leber

Причини порушення сну – різноманітні. Люди з легко збудливою нервовою системою – найвразливіші. У них навіть легке хвилювання може спровокувати безсоння. Але найсумніше, коли розлад сну з ситуативного переходить у хронічний.

Реклама

Вітаміни Orthomol Nemuri спеціально створені для тих, хто страждає від розладу сну: безсоння, частих пробуджень вночі або зранку, неспокійного сну. А також тих, у кого підвищена нервова збудливість.

У складі Orthomol Nemuri: магній, вітамін B6, ніацин, екстракти меліси, хмелю, зеленого чаю і L-триптофан, – вітаміни і мікроелементи, які налагоджують роботу нервової системи і нормалізують психічний та психологічний стани. Для відновлення сну достатньо місячного курсу.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.