До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-новини жовтня

Запуски, новини і відкриття жовтня в огляді vogue.ua.

Повітряний поцілунок

Рідка стійка помада-тінт Rouge Allure Ink Fusion виходить цієї осені у Chanel. Перенесення кольорів обіцяють ідеальне. Засіб буде суперстійким і матовим, при цьому комфортним у носінні.

Реклама

Чорнила-тінти для губ з рідкою текстурою містять суміш полімерів і гелю, а також матувальні мікросфери з діоксиду кремнію і м'які олії. На губах Rouge Allure Ink Fusion відчувається легко, як друга шкіра. Всього буде 12 відтінків.

<b>Rouge Allure Ink Fusion</b>

Представлять також 6 відтінків з металізованим ефектом.

Скинути шкіру

У Christina переглянули підхід до пілінгу – і створили триступеневий домашній постдогляд. Засіб Peel & Renew з набору Post-Peel полегшує найнеприємніший етап (коли шкіра починає лущитися), а також підсилює ефект від процедури і допомагає повністю відновитися всього за 7 днів.

Набір Post-Peel Kit, Rose de Mer, Christina
Колір сакури

У складі оксамитового крему Rituals – вітамін Е, азіатський щитолисник і алантоїн, – тому він ідеальний для жовтня: живить, захищає, зміцнює і відновлює захисний бар'єр. Крем навіює думки про спа і пахне рисовим молочком і квітами сакури.

Крем для тіла The Ritual of Sakura, Rituals (ексклюзивно в Heinemann Duty Free)
Нічна красуня

Засоби з рослинними компонентами, антиоксидантами і пептидами підлаштовуються під циркадні ритми людини. Ритми визначають години сну, координують роботу клітин, а нові креми підтримують баланс вологи, розгладжують шкіру і допомагають їй за ніч оновитися.

Засоби із серії Anti-Wrinkle + Restore, HydroPeptide
Арт-детокс

Двоповерховий Maison Sisley відкрили у центрі Праги: лаунж-зона, спа-кімнати і бутик з парфумерним баром включені. Інтер'єр – з приставкою "арт": тут предмети декору, що належать засновникам марки, графам д'Орнано, і роботи польських митців Ельжбети Радзивілл і Броніслава Кшиштофа. Рекомендуємо детокс-процедуру, розроблену спеціально для жителів мегаполісу, аналогів якої, за ствердженням Sisley, у світі немає.

Maison Sisley (Jáchymova 2, 110 00 Praha 1)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.