До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на вересень 2019

Відбілювання зубів, лазерна коагуляція вен, шугаринг і філери – що зірки радять у вересні. Детальний гід vogue.ua.

Обличчя

У підборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна опиратися на місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає: з 1 по 13, 29 і 30 вересня. У ці ж дати слід починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні Місяць убуває; варто запланувати такі процедури: серію легких фруктових пілінгів, біоревіталізацію, освітлення пігментації, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення.

Реклама
Area

Ставити філери і вводити ботокс найкраще у час Місяця, що зростає, знаку Риб: 13 вересня.

Видаляти родимки і судинні сіточки рекомендовано 27 вересня.

Тіло

Результат від епіляції воском і шугарингу триватиме довше, якщо робити процедури в другій половині місячного циклу. Найсприятливіші дати: 15 і 16 вересня.

Area
Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Терезах – з 15 вересня і до кінця місяця. При цьому найкращі дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця і Діви: 18-19, 27-28 вересня.

Mary Katrantzou

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: ця фаза безпосередньо впливає на швидкість росту волосся. Це періоди: 1-13, 29 і 30 вересня.

Щоб зачіска зберігала форму довше, слід стригтися, коли Місяць убуває. Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, потрібно вибирати для стрижки дати, коли Місяць перебуває в знаку Лева: 25-26 вересня.

Нігті

Манікюр – найбільш буденна і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З погляду астрології процедури догляду за руками краще робити, коли Місяць убуває.

Adeam

Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків у вересні: 3, 6, 9, 11, 12, 17, 19, 25-27 вересня.

Харчування і спорт

Близнюкам, Терезам і Водоліям замість БАДів варто спробувати сокову дієту і розвантажувальні дні в періоди, коли покровитель повітряної стихії Меркурій перебуватиме в Діві: з 1 до 14 вересня.

Зуби

Вибілювати зуби смужками найкраще у час Місяця, що зростає в Рибах: 13 вересня, а капами – у час Місяця, що зростає в Стрільці: 5-6 вересня.

Genny

Видаляти зуби і робити операції на яснах краще, коли Місяць убуває, – з 14 вересня.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): 20-26 вересня.

Пластика

При плануванні операцій варто орієнтуватися на убування Місяця. Слід уникати дат повного місяця і молодика – 14 і 28 вересня.

Charles Jeffrey

Підтяжку підборіддя і обличчя можна запланувати на 27 вересня. Ідеальні дні для лазерної коагуляції вен і реконструкції стоп – 25, 26 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.