До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на травень 2019

Манікюр, відбілювання зубів, суперфуди і пластика – що зірки радять у травні. Детальний гід vogue.ua.

Byblos
Обличчя

У підборі сприятливих дат для косметологічних процедур можна орієнтуватися на Місячний календар. Процедури активного зволоження і живлення краще робити у час Місяця, що зростає, з 5 до 19 травня. У ці ж дати варто починати використання засобів з вітаміном С. В інші дні місяць убуває; варто запланувати такі процедури: біоревіталізація, дренажний масаж від набряклості, глибоке очищення. Ставити філери і вводити нейротоксини найкраще у час Місяця, що зростає, знакам Риб, Тельця і Лева: 6,11,12 травня.

Реклама
Thom Browne
Тіло

Результат від епіляції воском і шугаринга триватиме довше, якщо робити процедури в третю і четверту фази місячного циклу. Відповідні дати: 1, 2, 21 і 22 травня. Лазерну епіляцію (вона особливо сприятлива для Лева, Діви, Козерога і Водолія) краще робити, коли директно Уран у Тельці: з 6 березня до 12 серпня.

Dior
Волосся

Тим, хто хоче спробувати новий колір волосся, зірки рекомендують дочекатися, коли Меркурій буде в Тельці або в Терезах. Найвдаліші дати для фарбування – коли Місяць перебуває у знаках Тельця, Діви і Козерога: 6, 11, 13-14 травня.

Починати курси добавок і вітамінів від випадіння волосся і записуватися на догляд за шкірою голови варто у час Місяця, що зростає: його фази безпосередньо впливають на стан і швидкість росту волосся. У травні – це період з 5 до 19.

Щоб зачіска зберігала форму довше, варто стригтися у час Місяця, що спадає, 25 травня. Щоб прискорити ріст і додати волоссю об'єму, слід вибирати для стрижки такі дати: 8 і 11 травня.

Rodarte
Нігті

Манікюр – найбільш буденна і регулярна маніпуляція, але і на неї впливають зірки. З погляду астрології процедури догляду за руками краще робити у час Місяця, що спадає. Сприятливі дні для догляду за руками для всіх знаків: 1-3, 8, 11, 14, 16, 17, 23, 25, 30 і 31 травня.

Antonio Marras
Харчування і спорт

Близнюкам, Терезам і Водоліям замість БАДів варто спробувати сокову дієту і розвантажувальні дні в періоди, коли покровитель повітряної стихії Меркурій перебуватиме в Тельці і в Діві, це – з 6 до 21 травня.

Щоб підібрати найбільш ефективний вид спорту, варто орієнтуватися на положення Марса у знаках зодіаку. Марс у Близнюках і Терезах сприятиме аеробним тренуванням і груповим заняттям з 31.05; коли Марс в Раку – варто вирушати в басейн, з 16.05.

Mugler
Зуби

Нагадаємо, при установленні вінірів зіграє на руку гармонійне положення Венери в Тельці. Воно триватиме до 9 червня. До того можна вилікувати всі зуби і пройти ортодонтичне лікування.

Сприятливі дні для відвідування стоматолога (пломби, чищення, ортодонтичні процедури): у травні – 1 і період з 24 до 28.

Ashish
Пластика

2019 року не буде періодів ретроградного Марса і Венери, тому при плануванні операцій можна орієнтуватися тільки на Місяць, що спадає. Слід уникати днів сонячних і місячних затемнень, а також повного Місяця і молодика. Підтягувати груди, живіт, робити ліпосакцію краще 1 травня, а також у період з 26 до 28.

Gareth Pugh

Текст: Міла Шакун

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.