До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на березень 2020

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця.

Час від нового до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски й інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і потягнеться в ріст, а якщо було пофарбоване цього часу, то довше зберігатиме колір. На молодий Місяць можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, приймання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного місяця до молодого, коли Місяць меншає, якнайліпше годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найсприятливіший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримка форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано цього часу звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми корисно вплинуть на організм.

БЕРЕЗЕНЬ

Найліпші періоди для догляду за собою: 4-7, 17-21, 26-28 березня.

4-7, 26-28 березня (Місяць росте)

Рекомендуються стрижки (пишні — 6-7-го, які добре тримають форму — 27-28 березня) і фарбування (особливо стійким буде колір, нанесений 27-28 березня); обгортання й маски, живлення та зволоження шкіри (особливо 27-28 березня). Варто починати оздоровчі програми й курси профілактичних масажів (стартувати найліпше 4-5 березня). На консультацію до стоматолога варто записатися на 4-7, 27-28 березня.

17-21 березня (Місяць меншає)

Період перед новим місяцем ідеальний для очищення організму, детоксикації, різноманітних дієт, голодування. Якщо хочеться, щоб стрижка тримала форму якнайдовше, варто звернутися до перукаря 17-18 березня. Ці ж дні підходять для манікюру, педикюру, звернення до подолога. Загалом тиждень сприятливий для чищення, пілінгів, різних апаратних процедур, а ось хірургічні втручання в березні варто планувати лише за показаннями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.