До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б’юті-гороскоп на липень 2021

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх, зважаючи на фази Місяця.

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення і зволоження шкіри. Вдалим буде стриження — після нього волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування — довше зберігатиме колір. До повні можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, вживати вітаміни — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повні до молодика, коли Місяць зменшується, якнайкраще годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, усувати родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найслушніший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалим буде й стриження, якщо має на меті підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж матимуть чудовий вплив на організм.

Найліпші періоди для догляду за собою

5—8, 12—16, 19—22, 26—30 липня

Місяць повніє

12—16, 19—22 липня

У ці дні ефективними будуть обгортання і маски, ритуали живлення і зволоження шкіри (особливо годиться для цієї мети 19 липня). Можна починати оздоровчі процедури, проходити курс масажів. 12—15 липня — ідеальні дні для стриження і стійкого фарбування, на 16 або 22 липня варто призначити манікюр і педикюр.

Місяць зменшується

5—8, 26—30 липня

Це час треба присвятити очищенню й детоксикації організму. Продуктивними будуть дієти, ефективними — пілінги. На 6—8 липня добре б записатися до стоматолога. Чищення й апаратні процедури рекомендовані 29—30 липня, а ось хірургічні втручання — в разі гострої потреби. Епіляція воском, шугаринг, делікатний догляд за обличчям і тілом, спа будуть доречні в будь-які дати означеного періоду, але особливо 5-го і 26—28 липня.

Фото: Jo Metson Scott @Webber Represents. Стиль: Monika Tatalovic.
Зачіски: Naoki Komiya @Julian Watson Agency. Макіяж: Kristina Ralph Andrews @Future Rep.
Продакшн: theArcade. Асистенти фотографа: Caitlin, Kendal Noctor.
Асистент стиліста: Apolline Coquet. Асистент перукаря: Daniel Moura.
Асистент візажиста: Jordan Glancy. Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting.
Моделі: Ariish Wol @MiLK, PeiPei @MiLK, Edwina Preston @Select Model Management,
Julia Campbell-Gillies @Select Model Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.