До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б’юті-гороскоп на липень 2020

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця.

Chanel

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. Цього періоду рекомендують обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення й зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і піде в ріст, а пофарбоване в цей час волосся довше збереже колір. На Місяць, що росте, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування онлайн, вживання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама
Elisabetta Franchi

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць зменшується, якнайліпше підходить для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, позбуватися родимок, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найвдаліший час для манікюру й педикюру, виривання зубів. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримка форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, сауни, хамам теж вельми добре впливають на організм.

22—25 липня (Місяць повніє)

Рекомендуються класичні стрижки й фарбування; ефективними будуть обгортання й маски, ритуали живлення й зволоження шкіри (особливо годиться для цієї мети 25 липня). Можна планувати візит до стоматолога, починати оздоровчі процедури, проходити курс масажів. Уколи краси краще призначити на 22 липня.

Celine
7—8, 11—15 липня (Місяць зменшується)

Цей час потрібно присвятити очищенню й детоксикації організму. Продуктивними будуть дієти, ефективними пілінги. Можна йти до перукаря, але тільки в тому разі, якщо не маєте на меті швидше відростити волосся. Чищення й апаратні процедури особливо сприятливі 7—8 липня, хірургічні втручання — у разі крайньої потреби. Для догляду за нігтями варто знайти час 14—15 липня, епіляція воском, шугаринг, делікатний догляд за обличчям і тілом, спа будуть доречні в будь-які дати визначеного періоду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.