До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б’юті-гороскоп на лютий 2022 року

Beauty-процедури дадуть більший ефект, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця

Час від молодика до повні, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, тонізація і регенерація шкіри. У цей період рекомендуються обгортання, маски й інші процедури, спрямовані на її живлення та зволоження. Вдалим буде стриження — після нього волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування — довше зберігатиме колір. На молодий місяць можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, вживати вітаміни — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Час від повні до молодика, коли Місяць зменшується, якнайкраще годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, розслаблення й детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, усувати родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найслушніший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій, апаратних процедур, спрямованих на боротьбу з целюлітом і схуднення. Вдалим буде й стриження, якщо має на меті якнайдовше підтримати форму зачіски. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж матимуть вельми чудовий вплив на організм.

Найкращі періоди для догляду за своєю зовнішністю та оздоровлення: 3—14, 18—21, 24—28 лютого.

3—14 лютого (Місяць повніє)

Перша декада цього місяця — чудова пора, щоб почати займатися спортом (і не кинути за кілька днів). 7 лютого — найкращий день для стриження. Ця дата і весь наступний тиждень оптимальні для омолоджувальних, тонізувальних і відновлювальних процедур — плазмоліфтингу, біоревіталізації. Ефект салонних процедур чудово доповнять косметичні засоби з гіалуроновою кислотою й амінокислотами, а також зміцнювальні й тонізувальні масажі.

18—21, 24—28 лютого (Місяць зменшується)

20—21 лютого особливо вдалі для стрижки: вона прекрасно триматиме форму. Ці ж дати слушні, щоб записатися до стоматолога на професійну гігієну зубів. З 25 лютого, якщо є потреба, рекомендуються процедури й масаж, спрямовані на боротьбу з целюлітом. 26—27 лютого ідеальні для таких косметичних процедур, як чищення, пілінг, манікюр, педикюр, фото- і лазерна епіляція, а також для розслаблювального масажу. Кінець місяця (і особливо 28 лютого) підходить також для лазерного шліфування шкіри, усунення судинної сітки, ліпосакції.

Фото: DIANE ZHAO
Стиль: CHRISTIAN RAMIREZ
Зачіски: Jerome Cultrera @L’Atelier NYC
Макіяж: Kevin Cheah @Kramer+Kramer з використанням M•A•C
Модель: Madison Stubbington @New Icon NY

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.