До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-гороскоп на лютий 2020 року

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути значно ефективнішими, якщо планувати їх з урахуванням фаз Місяця.

Area

Час від Молодика до повного Місяця, коли він росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження та живлення. У цей період рекомендовані обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на харчування та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки – після них волосся з великою ймовірністю стане густішим, а фарбування довше зберігатиме свій колір. У період Місяця, що зростає, можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на видалення зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, тренування, курси масажів, прийом вітамінів – організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного Місяця до Молодика, коли Місяць убуває, найкращий для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого і непотрібного. У цей період можна записуватися на пілінги, видаляти родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найбільш вдалий час для манікюру і педикюру, видалення зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета – підтримання форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. В цей час слід звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни і хаммами теж вельми благотворно подіють на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою

6-7, 26-29 лютого (Місяць зростає)

Рекомендовані класичні стрижки для росту волосся і фарбування (особливо вдалі дні для візиту до перукаря – 28-29 лютого); обгортання і маски, процедури, спрямовані на харчування, зволоження, насичення шкіри (особливо 28-29 лютого). Це гарний час для початку оздоровчих програм і прийому курсу вітамінів.

11-13, 18-21 лютого (Місяць убуває)

Дні для очищення організму зсередини і зовні: ефективними будуть процедури детоксикації, дієти, короткочасні голодування, а також пілінги і видалення пігментних плям. Стрижка, зроблена в період з 18 до 20 лютого, довго триматиме форму, а 11 – додасть волоссю здоров'я і сяйва. Медичні і апаратні процедури, а також пластичні операції, можна призначати на 11, 18-21 лютого. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни і хаммами найбільшу користь принесуть 12-13 лютого. На ці ж дати варто записатися на манікюр і педикюр.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.