До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

А тепер про добре: б’юті-новини тижня

Ріанна запускає лінійку засобів для догляду за шкірою, Bvlgari й Кайлі Дженнер прилучилися до боротьби проти коронавірусу, Yves Rocher і Clarins випускають санітайзери, L'Oreal здійснює операцію століття. Про все — докладніше.

Реклама

Ріанна вже пожертвувала 5 мільйонів доларів на боротьбу проти коронавірусу. Після цієї новини важко було б створити сенсаційний інфопривід, але знаменитість впоралася: стало відомо, що вона готує запуск лінійки засобів для догляду за шкірою. Американське відомство Patent and Trademark Office 25 березня зареєструвало найменування Fenty Skin з позначкою "лікувальний і немедикаментозний догляд за шкірою, мило, засоби для догляду за тілом і засоби особистої гігієни, супутні аксесуари, включно з наборами, інструментами й аплікаторами". В інтерв'ю британському Vogue (травень 2020) також натякнула про запуск. Точної дати, втім, поки не названо.

Ріанна для Vogue UK, May 2020

Кайлі Дженнер пожертвувала 1 мільйон доларів працівникам охорони здоров'я Лос-Анджелесу.

@kyliejenner

Кайлі Дженнер спільно з матір'ю Кріс Дженнер і косметичною компанією Coty Inc. виробляють дезінфекційні засоби для рук для лікарень Південної Каліфорнії. Їх передадуть працівникам служби невідкладної допомоги та охорони здоров'я, які доглядають за пацієнтами з діагнозом COVID-19. Нагадаємо, Coty Inc. придбала частку в Kylie Cosmetics і Kylie Skin в листопаді 2019 року.

У портфелі L'Oréal поповнення: концерн придбав парфумерні лінійки Mugler і Azzaro. Переговори про це тривали досить давно; про плани концерну було відомо ще в липні 2019. Про угоду оголосив Сіріл Шапуї, президент L'Oréal Lux. Він пообіцяв, що в складні часи пандемії група компаній подбає про працівників Mugler і Azzaro.

Angel Eau de Toilette, @muglerofficial

Надавши допомогу Італії, Дім Bvlgari тепер підтримує в боротьбі проти COVID-19 владу кантону Невшатель у Швейцарії, якому передає кілька сотень тисяч флаконів дезінфекційного водно-спиртового гелю.

Дезінфекційний гель, Bvlgari

Bvlgari вже частково перепрофілювали свою частину виробництва на фабриці ICR в Лоді (Італія) для виробництва кількох сотень тисяч флаконів дезінфекційного гелю для рук. Його передають медичним установам Італії через Департамент цивільного захисту.

Дезінфекційний гель, Bvlgari

Тепер підтримка бренду поширюється на Швейцарію, де працює понад 600 працівників Bvlgari. З 10 квітня водно-спиртовий гель (у флаконах 75 мл, що підлягають вторинному переробленню) щотижня передаватимуть до закладів лікувальної мережі Невшателя, що об'єднує 7 лікарень. Bvlgari планує виробити кілька сотень тисяч флаконів для RHNe і, якщо дадуть змогу потужності, поширити пожертвування на інші кантони.

Дезінфекційний гель, Bvlgari

CLARINS Group спрямували свої виробничі ресурси на забезпечення французьких лікарень дезінфекційними засобами для рук. Фабрики Clarins у Понтуазі, Страсбурзі й Ам'єні постійно виробляють санітайзери й передають до лікарень. Їх випускатимуть доти, доки в цьому буде потреба.

Clarins

Groupe Rocher і її працівники віддані своєму кредо — не бути найкращою компанією у світі, а бути найкращою компанією для світу.

Yves Rocher

На заводах Groupe Rocher у Бретані виготовили понад 180 000 флаконів з антисептиками (45 000 флаконів на тиждень), а на текстильних фабриках ще одного бренду Groupe Rocher, Petit Bateau, почали шити захисні маски, які компанія передає з антисептиками медустановам.

Yves Rocher

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.