До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як узимку зберегти здоровий колір обличчя

Ця осінь — ще одна можливість подивитися на свої звички й замислитися: на що треба звернути увагу, щоб пройти через залишок осені й усю зиму зі здоровим кольором обличчя й достатнім рівнем енергії. Від восьми годин сну до салату на обід — згадуємо, до яких порад ми прислухаємося рік у рік.

Photo: Getty Images
Стежте за рівнем вітаміну D

Регулярні фізичні навантаження й здоровий раціон — ефективні й природні способи підвищити рівень вітаміну D. Вживайте достатню кількість корисних жирів — наприклад, жирну рибу, — щоб настрій і самопочуття тішили й надихали.

Реклама
Їжте овочі

Вживання овочів у холодну пору року як ніколи важливе. Як відомо, овочі постачають у наш організм клітковину, незамінні антиоксиданти та інші корисні речовини, що як впливають на стан організму всередині, так і позначаються на стані шкіри, волосся й нігтів. Додайте до раціону рослинні жири, як-от волоські горіхи, насіння чіа й льон.

Будьте активні

Коли ніч стає довшою за день, буває складно мотивувати себе прокинутися раніше й зробити навіть дуже коротку ранкову руханку. Однак саме фізична активність допомагає почуватися менш сонним, бути сфокусованим упродовж дня й підтримувати здорову фізичну форму.

Спіть

Стандартні вісім годин сну життєво потрібні для здоров’я й підтримання енергії весь рік. У холодну пору року здоровий сон також допомагає зміцнити імунну систему для захисту від застуди та інших сезонних захворювань.

Пам’ятайте про природні джерела вітамінів

Фрукти й овочі — фундамент, на якому в природний спосіб тримається організм людини в холодну пору року. Апельсини, ківі, банани, яблука, груші, гранат та інші фрукти — це те сонячне світло й тепло, які ми вживаємо всередину, коли нам бракує їх зовні. Хочете бути власником здорового рум’янцю впродовж усієї зими? Стежте за різноманітністю свого рослинного меню й добре спіть.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.