До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних б'юті-покупок грудня

Vogue.ua вибрав 5 головних б'юті-покупок грудня, які допоможуть і морози пережити, і просто піднімуть настрій.

Крем для рук і нігтів La Crème Main Texture Riche, Chanel

Знаменитий еліпсоїд Chanel, який рік тому здійснив б'юті-революцію, тепер має більш насичену текстуру – якраз для холодів. У його складі – масло каріте, завдяки якому крем доречний навіть для сухої і чутливої шкіри, а також квітковий віск травневої троянди і екстракт ірису блідого.

Реклама
Очищувальна і відлущувальна пудра Black Baccara, Miriam Quevedo

Якщо взяти трохи нефриту, аметистів, рубінів, турмалінів, перлів і бурштину, змолоти в пудру, додати багатий мінералами пил з вулканів острова Чеджудо, а потім доповнити ферментами ананаса і папайї, то вдасться пудра для вмивання. Вона дає пишну піну, очищає пори, лікує запалення, освіжає і допомагає клітинам шкіри оновлювати.

Ультралегка сироватка Genexc, iS CLINICAL

Нова сироватка американського космецевтичного бренду iS CLINICAL активізує роботу генів, які відповідають за молодість клітин шкіри. Вона запобігає старінню, поліпшує обмін речовин в клітинах, освітлює пігментацію і забезпечує антиоксидантний захист. Хороший подарунок як жінці, так і чоловікові.

Сироватка Glycolagen, Callys

Сироватка Callys, розрахована на місяць застосування, містить гіалуронову кислоту для підтримання водного балансу шкіри. Квіткова вода апельсинового дерева освіжає і тонізує, полісахариди в складі засобу покращують текстуру шкіри, а екстракт перцевої м'яти звужує пори.

Набір помад Rouge Dior Couture

Зірка – символ Будинку і особистий талісман Крістіана Діора – стала головною темою різдвяної колекції макіяжу Dior. Сузір'я виблискують на шкіряному клатчі, в якому захована помада Rouge Dior і п'ять змінних блоків до неї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.