До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 б'юті-секретів Меган Маркл, яка готується до весілля

Уже в цю суботу, 19 травня, відбудеться одна з найочікуваніших подій року – весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Урочисту церемонію одруження транслюватимуть в прямому ефірі по всьому світу. Майбутня герцогиня готується до неї не просто з голлівудським, а з королівським розмахом.

Меган Маркл з нареченим, принцом Гаррі
Тренування

Одного разу Маркл сказала, пілатес – це найкраще, що можна зробити для свого тіла. Не дивно, що після повернення до Лондона її негайно помітили в фітнес-центрі "Heartcore Fitness". Заснований він більше 10 років тому зірковим тренером Джессом Шурінгом, і тренуються там Ель Макферсон і Кейт Гадсон. У клубі є заняття йогою, barre body і TRX.

Реклама
Волосся

Найімовірніше, що за зачіску Меган відповідатиме зоряний стиліст Мігель Перез, який користується довірою Амаль Клуні (і яка, за чутками, представила його майбутній герцогині). На укладку або стрижку можна записатися до Мігеля в Salon Sloane в Челсі (186 Pavilion Road).

Брови

Через два роки після знайомства з засновницею "Nails & Brows" Шеріл Райлі, Маркл стала постійною клієнткою її салону "Mayfair". Райлі коригує брови пінцетом і ниткою, залишає їх рівними і злегка піднятими на кінчиках, як у Одрі Хепберн. Майстер завершує процедуру чарівним тріо: хайлайтер, олівець власної марки Beauty Edit Mayfair's pencil відтінку Dark Dahlia і гелем для брів.

Масаж обличчя

Ніколя Джосс, зоряний експерт по догляду за шкірою (до неї заглядають Кейт Мосс і Дженніфер Лопес), Маркл обслуговув ще за часів зйомок в серіалі "Suits". Саме Ніколя навчила її практикувати Bespoke Sculpting Inner Facial – скульптуруючий ендобукальний масаж, який роблять з внутрішньої сторони щік і, за визнанням самої Меган, він допомагає чіткіше позначити вилиці. Джосс приймає в Good Vibes Fitness, 14-16 Betterton Street.

Апаратна косметологія

Ще одна помічниця Маркл – Сара Чапмен, яка приймає в клініці 'Skinesis' (259 Pavilion Road). Меган помічали на виході із клініки за пару днів до того, як вони з принцом Гаррі оголосили про заручини. Список послуг улюбленої клініки Вікторії Бекхем варіюється від мікро-нідлінга (терапії мікро-голками) до комплексного догляду, що складається з LED-терапії, радіохвильового ліфтингу і лазерної шліфовки, щоб підтягнути, зміцнити шкіру і поліпшити овал обличчя.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.