До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 способів поліпшити собі настрій: найкращі б’юті-знахідки цієї зими

Чого саме вам бракує цієї зими: оксамитової і сяйливої шкіри, аромату квітів чи приводу для усмішки? Vogue.ua зібрав 10 б’юті-знахідок, які обіцяють відповісти на всі запити цієї зими, від кремової олії для тіла до святкового аромату й зубних щіток.

Аромат Eau du Soir, Sisley

Знаменитий шипровий аромат Sisley Eau du Soir з нотами квітів, ялівцю, моху і пачулів за давньою традицією перевдягається до Різдва. Цього року він виходить у виданні Pop and Wild: рожевий флакон матового скла, паковання в хижих чорно-білих плямах. Eau du Soir був створений у 1990 році для співзасновниці Дому Ізабель д’Орнано, у дівоцтві Потоцької. І, потрапивши в продаж, відразу ж полонив серця. Кришка флакона, авторства скульптора Броніслава Кшиштофа, і сама парфумерна композиція друге століття залишаються незмінними.

Реклама
Зубні щітки Slim by Apriori

Зубні щітки Slim by Apriori з’явилися на світ у 2019 році й уже за рік здобули премію Red Dot за інноваційний підхід до дизайну. Щітки кармінно-червоного відтінку — ще один дроп бренду. Вони такі яскраві й ефектні, що можуть слугувати тим самим аксесуаром, який треба носити в косметичці разом з помадою, щоб використовувати після ланчу.

Зволожувальний пілінг Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate, CHANEL

Концентрований зволожувальний пілінг CHANEL з AHA-кислотами Hydra Beauty Camellia Glow Concentrate краще застосувати курсом, щоб запустити процеси зволоження й оновлення шкіри. Серед компонентів — екстракт дріжджів камелії, що стимулює вироблення шкірою гіалуронової кислоти, камелія альба і блакитний імбир.

Нічний гель-бальзам Apivita Bee Radiant

Нічний гель-бальзам Apivita Bee Radiant розгладжує, відновлює шкіру завдяки екстрактам прополісу, білої півонії й ферментам гарбуза.

Мультикоригувальний філер Age Protect, Uriage

Мультикоригувальний філер миттєвого впливу Age Protect Uriage дає розгладжувальний ефект завдяки пудрі soft focus, похідній ретинолу, гіалуроновій кислоті, вітамінам C і Е.

Вітаміни Orthomol Immun Pro

Вітамінно-мінеральний комплекс для підвищення місцевого імунітету шлунково-кишкового тракту, який особливо корисно вживати після прийняття сильнодійних препаратів. Комплекс допомагає зміцнити імунітет, протистояти вірусним інфекціям, відновити мікрофлору кишківника. Основними компонентами Orthomol Immun Pro є інулін, лакто- й біфідобактерії, вітаміни А, С і Е, біотин і ніацин, цинк, селен, мідь і манган.

Крем для обличчя Skin Hero, Erborian

Крем з невагомою формулою від корейського бренду миттєво зволожує, приховує вади й покращує якість шкіри. Ефект оновлення досягається завдяки комбінації корейського білого женьшеню й відлущувальних ензимів.

Олія для тіла "Ши", The Body Shop

Олія з веганською формулою від The Body Shop — порятунок від сухості. Кремова текстура й олія ши, яку виробляють вручну в Гані в межах програми Community Fair Trade, ніжно живить дуже суху шкіру. Екологічне паковання з переробленого пластику й алюмінієвої кришки — приємний бонус.

Аромат Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Ода квітці гарденії в концентрації Eau de Parfum чіткіша й більш обволікальна, ніж в оригінальній концентрації Eau de Toilette. Цей аромат Gucci огортає веселощами й легкістю, безтурботністю та фліртом. Поєднання білої гарденії з абсолютом жасмину великоквіткового й солодкістю коричневого цукру — вишуканий спосіб поліпшити собі настрій.

Професійний домашній догляд GlyMed Plus

Ця серія засобів для домашнього догляду від американського бренду GlyMed Plus спрямована на розв’язання відразу кількох проблем. Крем Rosacea Relief ефективно зменшує симптоми розацеа, зміцнює стінки капілярів, зменшує почервоніння, запалення й миттєво заспокоює шкіру. Сироватка Ultra Hydro Gel з натуральною гіалуроновою кислотою зволожує й вирізняється ультралегкою текстурою. Лікувальна сироватка CBD-Micro Silver Miracle з канабіноїдами допомагає чутливій шкірі в боротьбі з віковими змінами й акне. Маска Skin Bliss Oil Control Masque покликана зволожувати жирну шкіру й знімати запалення завдяки фульвовій кислоті в складі компонентів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.