До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 б'юті-засобів, які потрібно купити у французькій аптеці

Винайдені у французьких аптеках, ці косметичні засоби підходять навіть для найчутливішої шкіри. Їх люблять і ними користуються всі: від дерматологів до суперзірок. Vogue.ua розповідає про 10 засобів, які обов'язково варто придбати під час наступної поїздки до Парижа.

Homéoplasmine

Його називають рятівним колом у морі проблем шкіри. Збагачений екстрактами рослин й вазеліном, Homéoplasmine допоможе позбутися від сухості, заспокоїть легкі опіки й подразнення. Також його часто використовують як бальзам для губ і наносять на повіки як нічну маску.

Реклама
Концентроване молочко, Embryolisse

Цей коктейль з натуральних складників включає в себе масло ши, соєвий білок, алое веру і бджолиний віск. Його часто можна помітити на бекстейджі модних показів, де його використовують, як фіксатор для макіяжу. Embryolisse підходить навіть для найбільш чутливої шкіри, його можна застосовувати як денний крем, засіб для зняття макіяжу і крем для гоління (як жінкам, так і чоловікам).

Міцелярний розчин Crealine H2O, Bioderma

Ця міцелярна вода стала одним з основних продуктів на показах, а все завдяки своїй м'якій формулі, яка гармонійно працює зі всіма типами шкіри, зберігаючи при цьому гідроліпідну плівку. Ефір гліцерину і активний біоміметик – це гарант того, що розчин можна застосовувати до всіх структур шкіри, а унікальність фізіології рН води обіцяє особливу хімічну і мікробіологічну чистоту без необхідності змивання. Не дивно, що пляшку цієї міцелярної води продають в світі кожні три секунди.

Суха олія Huile Prodigieuse, Nuxe

Олії цубаки, солодкого мигдалю, камелії, боражу і макадамії – це лише частина дорогоцінних рослинних олій в цьому обожнюваному француженками засобі. Зі зволожувальним, пом'якшувальним і омолоджувальчим ефектом – це масло на 98,1% натуральне. Без будь-яких консервантів, силіконів і мінеральних олій, Huile Prodigieuse пом'якшує все, до чого торкається. Його можна наносити на будь-яку частину тіла: від ніг до волосся.

Термальна вода Avène

Легка і освіжаюча термальна вода Avène знаменита своїми заспокійливими здібностями. Відразу після використання шкіра зволожується і набуває здорового вигляду. Avène ідеально підходить для занять спортом, прийняття сонячних ванн або нічної прогулянки.

Сухий шампунь, Klorane

Не секрет, що сухий шампунь дуже популярний продукт серед перукарів. Їх фаворитом є його ультра-м'яка версія Klorane з кропивою, що є головним інгредієнтом з 1971 року. Всього кілька "пшиків" і волосся набуває об’єму і "укладки", до того ж, не залишаючи жодних слідів. Засіб настільки популярний і затребуваний, що одну пляшку купують кожні 10 секунд у світі.

La Biafine

Все почалося 1971 року, коли французький хімік М. Венмакерс створив емульсію, щоб лікувати опіки його дочки. Сьогодні Інес де ля Фрессанж і десятки парижан не можуть жити без цієї формули. Суміш води, олія авокадо і парафіну миттєво знімає опіки першого ступеня і є ідеальним засобом для заспокоєння і регенерації шкіри, яка згоріла на сонці. Його також можна використовувати як зволожувальний і заспокійливий крем.

Відновлюючий бальзам La Roche-Posay

При нанесенні на губи, тіло чи обличчя, цей заспокійливий бальзам знімає усе: від почервоніння й сухості до невеликих порізів і роздратування від гоління. Шкіра відразу ж поглинає нежирну, нелипку текстуру, завдяки комбінації гліцерину, олія ши і цинку. Рекомендується річна версія з SPF50.

Лак для волосся René Furterer

Секрет популярності спрею René Furterer простий – екстракт Natural Cakilé в поєднанні з гідратуючою здатністю вітаміну B5, – фіксує, зволожує і пом'якшує будь-яке волосся.

Вітаміни Oenobiol

Oenobiol є одними з найвідоміших вітамінів у світі, а все завдяки тому, що вони бувають різних видів і спрямовані на вирішення ледь не будь-яких проблем: від схуднення і боротьби з целюлітом – до старіння шкіри і поліпшення кольору обличчя. Але особливою популярністю користується комплекс для посилення росту волосся і нігтів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.