До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емінем — неочевидна ікона стилю

17 жовтня свій 50-й день народження відзначає Емінем — американський репер, музичний продюсер і композитор, який є одним із найбільш затребуваних музикантів у світі. Його послужний список неосяжний, до нього входять і понад 100 мільйонів проданих альбомів по всьому світу, і понад 107 мільйонів записів, і 44 мільйони копій альбомів лише в Америці.

Реклама

Стиль Емінема в ранні нульові — це безрозмірні футболки, мішкуваті штани-карго і худі на застібці, які музикант зробив одним із головних маркерів свого впізнаваного гардеробу. Численні появи виконавця на сцені не минали й без головних уборів — кепок і снепбеків. А джинсові комбінезони, як той, в якому Емінем був одягнений на своєму концерті в 2000 році, зараз і справді знову переживають своє відродження.

Ювелірні прикраси — ще один із постійних супутників образів Емінема. Важких кольє з розкішними діамантами, як у сучасних виконавців, у гардеробі музиканта годі було й шукати, але браслети з блискучими каменями, всілякі ланцюжки і, звісно, наручний годинник майже завжди сусідили як із розслабленими баскетбольними шортами, так і з дорогими костюмними двійками. Нове десятиліття привнесло в стиль Емінема свої корективи: об'ємні футболки з принтами змінилися на шкіряні куртки і однотонні джемпери. Незмінною залишається властива виконавцю стриманість і любов до чорного кольору.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.