До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У режисера Ларса фон Трієра діагностували хворобу Паркінсона

У Ларса фон Трієра, відомого й контроверсійного данського режисера, діагностували хворобу Паркінсона. Про це повідомила кінокомпанія Zentropa.

Ларс фон ТрієрЛарс фон Трієр

Представники компанії Zentropa, яку Ларс фон Трієр заснував у 1992 році разом з продюсером Пітером Альбеком Єнсеном, поділилися, що режисер перебуває в "гарному настрої та лікується від симптомів", а також завершує останній сезон свого телевізійного проєкту The Kingdom.

Реклама

Прем’єра третього сезону серіалу з назвою The Kingdom Exodus відбудеться на Венеційському кінофестивалі в серпні. Кінокомпанія Zentropa повідомила, що Ларс фон Трієр візьме участь у пресзаходах, присвячених серіалу. У липні стримінгова платформа Mubi оголосила, що дістала права на трансляцію серіалу фон Трієра в Північній Америці, Великій Британії й Ірландії, Латинській Америці, Туреччині та Індії.

Сезон The Kingdom Exodus завершує серіал режисера, прем’єра якого відбулася в 1994 році на данському суспільному мовнику DR. Серіал розповідає про персонал і пацієнтів нейрохірургічного відділення лікарні Копенгагена.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.