Яскраво-зелений колір, який скоро носитимуть усі модниці

Пам'ятаєте популярний чарівний відтінок боттегівської зелені? Так от він знову з'явився на обрії в новій інтерпретації. Тепер цей колір нагадує відтінок екрана на майданчику. Схоже, нова зелена лихоманка просто неминуча. Кейт Міддлтон, Емілі Кері та інші знаменитості вже демонструють цей тренд на власному прикладі.

Є один модний закон: усе, що надягає Кейт Міддлтон, швидко стає sold out. Так сталося і з зеленою сукнею Solace London. На червоній доріжці премії вручення нагород Earthshot у Бостоні, заснованій принцом Вільямом і сером Девідом Аттенборо, на знак визнання роботи в галузі охорони довкілля, принцеса Вельська вибрала зелену сукню-колонну у поєднанні зі смарагдово-діамантовим кольє, яке колись належало принцесі Діані. Обтисла сукня з викотом-човником привернула увагу з двох причин: по-перше, вона була орендована у британської компанії Hurr; і, по-друге, це був майже неоновий відтінок яскраво-зеленого, надзвичайно сміливий, особливо для королівського дрес-коду.

На подіумі Miu Miu весна-літо 2023 насичений зелений колір був єдиним яскравим відтінком, що з'явився серед туманних і нейтральних образів. Шкіряні сандалії у яскраво-зеленому відтінку чимось нагадували обладунки, а зелений колір був найкращим відтінком у колекції. Зелений колір був також одним із улюблених відтінків покійної королеви Єлизавети II: вона носила яскраві кольори, щоб її було легко виділити у натовпі. А що може бути яскравішим за сліпуче яскраво-зелене?

Не те, щоб тільки члени королівської родини були прихильниками цієї тенденції. На початку грудня актриса Емілі Кері, яка зіграла Алісент Хайтауер у "Грі престолів", приєдналася до шанувальниць зеленого кольору. У прозорій сукні Molly Goddard, надягненій поверх зеленої комбінації, вона мала царственний і водночас ефектний вигляд. Вихід Алісент був стриманішим, ніж дебют цієї сукні на подіумі. Образ Кері був грайливішим, порівняно з Кейт, з кулями напівпрозорого тюлю і пінистими краями.

Пропонуємо вже зараз починати звертати увагу на цей яскравий відтінок. Ось кілька модних речей та аксесуарів неоново-зеленого кольору – від теплого светру Ami Paris до сумки Diesel.

Популярное на VOGUE