Як носити лофери цієї осені: головні тренди та найкращі моделі

Осінь — ідеальний час для експериментів із лоферами. Незалежно від того, чи ваш стиль більше тяжіє до класики, сучасних костюмів або спортивної естетики, лофери здатні підкреслити будь-який образ. Це взуття виконує роль, яку не може замінити жодна інша пара — воно одночасно елегантне, комфортне і стильне. Лофери часто порівнюють із тренчем у світі взуття: вони підходять як чоловікам, так і жінкам і виглядають розкішно в будь-якій інтерпретації.

Класичні лофери залишаються на піку популярності, особливо у своїх традиційних виконаннях, без зайвих прикрас чи яскравих деталей. Від брендів люксового сегмента, як The Row, Celine, Khaite та Gucci, до більш доступних варіантів, таких як G.H. Bass, — усі пропонують бездоганні моделі, які підходять для будь-якого стилю. Нижче — кілька трендових ідей, як носити лофери цієї осені.

Лофери + мініспідниця

Сіра плісирована мініспідниця може асоціюватися зі шкільною формою, але тільки до того, як ви скомбінуєте її з розкішним кашеміровим пальтом чи топом. Образ матиме зрілий, але водночас сучасний вигляд завдяки сумці, як от Loewe Puzzle та лоферам Margiela Tabi.

Класичні лофери + джинси

Лофери чудово поєднуються з джинсами класичного синього відтінку. Ця комбінація створює невимушений, але вишуканий образ. Аби доповнити його, додайте білу сорочку та двобортний жакет, і ваше вбрання матиме дорогий і стильний вигляд. Таку стилізацію часто називають rich mom vibes, що підкреслює вишуканість у простоті.

Лофери + спортивні шорти

Спортивний стиль можна зробити вишуканішим, поєднавши шорти із класичними лоферами. Такий мікс створює оригінальний образ, який балансує між спортом і преппі. Додайте до шортів тренч та базову футболку — і ваш образ буде одночасно зручним і стильним.

Однотонний образ + чорні акценти

Чорні акценти, такі як сумка, шарф або взуття, здатні підкреслити кожен образ, надавши йому глибини та вишуканості. Наприклад, поєднання класичної сукні з чорними аксесуарами миттєво робить вбрання більш зібраним та стильним. Це ідеальне рішення для тих, хто прагне виглядати елегантно та невимушено в будь-якій ситуації.

Лофери + мідіспідниці

Мідіспідниці з деніму — ідеальний варіант для осіннього сезону. Поєднуйте їх з об'ємними жилетами та класичними лоферами, щоб створити образ, який матиме стриманий, але сучасний вигляд. Великі сумки та мінімалістичні прикраси, такі як срібні сережки, додадуть ансамблю завершеності.

Лофери + сучасний костюм

Сучасні костюми для осені — це не лише жакети й штани. Спробуйте поєднати лофери з костюмними комплектами, до яких входить жилет і штани, светри та спідниці, піджаки та спідниці.Такий ансамбль у комбінації із замшевими аксесуарами створить вишуканий образ для офісу або ділової зустрічі.

Довгі шорти + лофери

Тренд на бермуди може здаватися не надто практичним та довговічним, але він легко адаптується до сучасних реалій та багатьох обставин. Поєднуйте такі шорти з лоферами та стильними аксесуарами, такими як яскраві шалі або шарфи.

Лофери + широкі штани

Замість звичних підборів або балеток оберіть лофери в поєднанні з трохи oversize та легкими штанами. Додайте приталений жакет та скульптурні срібні аксесуари, щоб створити ідеальний баланс пропорцій. Строката майка додасть графічної нотки, завершуючи образ.

За матеріалом vogue.com

Популярне на VOGUE