6 головних трендів з Тижня моди в Нью-Йорку, які ви захочете спробувати

Тиждень моди в Нью-Йорку — це завжди про хаос і феєрію. Щоразу місто занурюється в шалену атмосферу, де на вулицях Мангеттену та Брукліну можна зустріти найвідоміших дизайнерів, моделей і знаменитостей зі світу моди. Цього сезону Нью-Йорк знову став стартовим майданчиком для місяця моди, і першим представив яскраві тенденції сезону весна-літо 2025.

Спорт у моді

Melitta Baumeister, Tory Burch, Off-White

Олімпіада в Парижі вплинула на безліч дизайнерських колекцій, і спортивна тематика стала ключовою на багатьох подіумах. У Tory Burch моделі демонстрували купальники, поєднані зі штанами у спортивному стилі. Off-White додав своїй колекції спортивних настрої за допомогою леотардів і легінсів, а Ib Kamara зробив спортивний одяг сексуальним. Melitta Baumeister пішов ще далі, представивши джерсі в стилі американського футболу з великими номерами та плечовими накладками.

Сорочка на всі випадки

Tommy Hilfiger, Toteme, Proenza Schouler

Сорочка – це не просто офісний атрибут. Цього сезону вона стала головною зіркою гардероба. У Toteme сорочки носили як формальний верх, застебнутий на всі ґудзики. Proenza Schouler показали сорочку, яка перетворилася на сукню, а у Tommy Hilfiger сорочка стала легкою накидкою поверх легінсів. Це свіжий і простий підхід до цього простого та повсякденного предмету гардероба.

Американський стиль став іще веселішим

Coach, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren

Цього року дизайнери зробили ставку на грайливі версії класичного американського стилю. Coach культовий логотип I Love New York був відтворений із природними потертостями, як на улюбленій футболці, яка пережила чимало пригод. Tommy Hilfiger оновив стиль Country Club, де V-подібний светр перетворився на видовжену сукню. Ralph Lauren запропонував червоно-біло-сині ансамблі, що нагадують веселі вечірки в Гемптоні.

Теплі кольори

Sandy Liang, Alaïa, Luar

На Тижні моди в Нью-Йорку було багато природних, теплих кольорів. Шоколадні тони, ніжний жовтий, пастельно-рожевий і навіть глибокий темно-синій стали основою багатьох колекцій. Ці кольори пасуватимуть не тільки для богемної весни, вони створюють гардероб, де на перший план виходять текстури та незвичні силуети.

Пеплуми знову з нами

Collina Strada, Khaite, Alaïa

Так, пеплуми повертаються. Цей силует знову на подіумах, і дизайнери активно експериментують з ним. Collina Strada представили казкові пеплуми у мініспідницях, у Khaite з'явилися ручної роботи в’язані топи з пеплумами, а Alaïa пеплуми були представлені з ніжної органзи в кольорах блакитного, слонової кістки та рожевого лосося. Це повернення до класичної форми, але вже у більш сучасній версії.

Декоративні елементи та маленькі акценти

Prabal Gurung, Michael Kors, Ulla Johnson

Цього сезону дизайнери вирішили додати більше блиску. У Prabal Gurung блискучі деталі на мінісукнях створювали гру світла на подіумі, у Michael Kors джинсові спідниці були прикрашені квітковими аплікаціями, а в Ulla Johnson метелики та дикі принти, які додали образам легкості.

За матеріалом vogue.com.au

Популярне на VOGUE