6 головних трендів на Тижні моди в Лондоні

Добіг кінця Тиждень моди в Лондоні, настала черга підбивати модні підсумки. Незважаючи на те, що більшість британських брендів виділяються певним індивідуалізмом, все ж таки було кілька трендів, які ми помітили під час показів весна-літо 2024. Нижче дивіться 6 головних трендів на Тижні моди в Лондоні.

Байкерські куртки

Байкерська куртка, головний елемент естетики інді-слізу, тріумфально повертається. Моделі нового сезону прикрашені заклепками й пірсингом, їх часто носять поверх м'якої струменистої сукні, щоб додати невимушеності. Навіть дизайнери з найтоншими нахилами, як-от Erdem і Simone Rocha не змогли встояти перед цією курткою.

Erdem

Simone Rocha

JW Anderson

Витягнуті торси

Низька талія поступається місцем витонченим витягнутим торсам. Цей елегантний прийом ми бачили як на сукнях у Roksanda і Molly Goddard, так і несподівано на тренчах Burberry авторства Деніела Лі.

Roksanda

Burberry

Molly Goddard

Квіти

На доданок до нескінченних інтерпретацій флористичних бутонів, які зустрічалися на одязі, було помічено безліч справжніх квітів, які носили моделі в руках. До того ж квіти прикрашали сумки, а ще, у випадку із Simone Rocha, були вшиті у сукні.

Simone Rocha

Richard Quinn

Holzweiler

Акцент на стегна

Найсексуальнішим проявом шкіри цього сезону є стегна, оголені за рахунок вирізів, піднятих трусиків і боді з високими вирізами.

David Koma

Supriya Lele

KNWLS

Двобортні жакети

Найкращим жакетом сезону весна-літо 2024, за версію британських брендів, є двобортні моделі маскулінного крою. Цей простий і продуманий силует підійде для будь-якого гардероба.

JW Anderson

Mains

Holzweiler

Мінітопи-труби

Крихітні топи повертаються наступної весни. Топи-труби, які можна носити зі штанами з низькою посадкою Mowalola і Fashion East або зі строгою спідницею, як показує Molly Goddard, є найбажанішим елементом стилю.

Molly Goddard

Fashion East

Mowalola

За матеріалами: voguescandinavia.com

Популярне на VOGUE