5 модних ідей, як носити джинсову спідницю восени

Спідниці з деніму — універсальний елемент гардероба, який може стати гідною альтернативою джинсам будь-якого сезону. Ви можете носити джинсові спідниці як на роботу, так і на побачення або зустріч з подругами. Усе залежить тільки від вибору фасону й довжини, а також варіантів стилізації. Спідниці з деніму завжди були популярними: у 1970-х роках модниці носили їх з вивареного матеріалу, в 1990-х вибирали довжину максі, а у 2000-х культовими стали зухвалі міні. У новому сезоні streetstyle-зірки вибирають найрізноманітніші джинсові спідниці. Vogue.ua зібрав 5 модних ідей, як носити денімову спідницю восени.

Джинсова мініспідниця + шкіряна куртка

Носити джинсову мініспідницю можна і восени, наприклад, стилізуючи її зі шкіряною курткою. Разом ви отримаєте образ, який ще пахне літом, але разом з тим залишається теплим. Доповніть ансамбль високими черевиками з байкерським настроєм.

Джинсова спідниця + затишний светр

Замість ваших улюблених джинсів спробуйте носити цього сезону довгу джинсову спідницю. Ви отримаєте практичний і більш цікавий міський образ. Вибирайте светр великої вʼязки у модному сірому кольорі та спідницю в темних відтінках деніму. Завершити вихід можна плетеною сумкою і взуттям на стійких підборах.

Довга джинсова спідниця + плащ + зручне взуття

Температура на вулиці помітно впала, але з правильним верхнім одягом, як-от тренч чи шкіряне пальто, ви все ще можете носити джинсову спідницю в супержіночному варіанті. Вибирайте модель в довжині максі, навіть з розрізом спереду, і поєднуйте її з трикотажним топом і черевиками.

Довга джинсова спідниця у стилі печворк + сорочка і шкіряний бомбер

Якщо вам подобаються некласичні елементи в образі, то зверніть увагу на довгу джинсову спідницю в стилі печворк. Ідеально поєднувати її з бежевим жакетом або шкіряним бомбером та з ковбойськими черевиками.

Total-denim + контрастні аксесуари

Тренд, який стає дедалі популярнішим: повністю джинсовий образ + аксесуари іншого контрастного відтінку, наприклад, чорний денім і біле взуття. Цю гарну міську ідею достатньо просто відтворити у власному житті, надихнувшись виходами streetstyle-зірок.

Популярне на VOGUE