Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку ЗСУ

Королева Іспанії Летиція передала зворушливу записку українським захисникам разом із військовою допомогою.

imageКоролева Іспанії Летиція

У військовій допомозі від Іспанії знайшли записку, яку королева країни Летиція залишила для Збройних сил України. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Зі слів журналіста, в пакуваннях з одноразовими гранатометами, надісланих українським військовим з Іспанії, також були заховані іспанські ковбаси, а до інструкції додавалася листівка з підписом: "Бажаю перемоги. З любов'ю, Летиція". Як каже Андрій Цаплієнко, бійці не одразу зрозуміли, що це записка від королеви Іспанії.

Королева Іспанії Летиція під час благодійної зустрічі Mutua Madrileña 3 березня 2022 року

Нагадаємо, в березні королева Іспанії Летиція відвідала благодійну зустріч Mutua Madrileña, яка підтримує соціальні проєкти в Мадриді. Дружина короля Філіпа VI не стала дотримуватися традиційного королівського нейтралітету та підтримала український народ у війні, яку росія розв'язала на території України. Летиція з’явилася на публіці у вишиванці, яка є важливим символом української культури. Пізніше з'явилася інформація, що вишиванку іспанської королеви виготовила українка Ольга Соловей, родом з Івано-Франківська, яка вже давно емігрувала до Іспанії.

Популярное на VOGUE