Образ дня: Тільда Свінтон на премʼєрі фільму "Сусідня кімната"

Учора на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю Тільда ​​Свінтон представляла новий фільм "Сусідня кімната", відвідавши фотокол та прем’єру, а її вибір одягу ознаменував важливий момент для світу моди тихе повернення бренду Delpozo.

Delpozo був відсутній на червоних доріжках після скорочення свого бізнесу в 2019 році, але поява Свінтон сигналізувала про повернення іспанського бренду. Актриса обрала темно-синій комплект, який відійшов від звичної естетики марки. Зникли архітектурні силуети, сміливі колірні палітри та складні прикраси, які колись робили предмети Delpozo витворами мистецтва. Натомість новий дизайн став більш практичним. Свій образ для фотоколу Тільда ​​Свінтон доповнила класичними туфлями Manolo Blahnik BB, додавши вбранню позачасової елегантності.

Для прем’єри фільму актриса ​​вибрала вбрання із колекції Chanel Haute Couture сезону весна-літо 2024. Це було далеко від її типових сміливих образів, але продемонструвало, що білі колготки, які часто можна побачити в цій колекції, не є необхідністю. Натомість штани з органзи виявилися більш безпечним вибором, що ідеально доповнив жакет, прикрашений тюлем.

Chanel Haute Couture, весна-літо 2024

Нагадаємо, "Сусідня кімната" — перший англомовний повнометражний фільм 74-річного режисера Педро Альмодовара із зірковим дуетом Тільди Свінтон та Джуліанни Мур.

Популярне на VOGUE