Образ дня: принцеса Кетрін на головному матчі Вімблдона — 2024

Кетрін, принцеса Вельська через лікування сьогодні рідко з'являється на публіці. Вперше за останні півроку її побачили 15 червня — на церемонії винесення прапора на честь офіційного дня народження короля Чарльза ІІІ. За місяць вона порадувала шанувальників знову — 14 липня улюблениця всіх британців відвідала фінальний чоловічий матч на тенісному турнірі Вімблдон, у якому брали участь серб Новак Джокович та іспанець Карлос Алькарас. Останній здобув переконливу перемогу у трьох сетах, захистивши торішній титул і знову отримавши нагороду з рук принцеси Кетрін.

Для заходу принцеса Кетрін обрала елегантну сукню в королівському фіолетовому відтінку марки Safiyaa. Модель називається Cecilia і на сайті бренду його можна придбати за £1,295. Кожна сукня виробляється на замовлення, а час очікування — всього 7 днів. На Вімблдоні–2024 Кейт Міддлтон була разом з дочкою Шарлоттою, яка досить емоційно реагувала на все, що відбувається на корті.

Нагадаємо, що принцеса Вельська є покровителькою Всеанглійського клубу лаун-тенісу і до цього регулярно відвідувала вімблдонівські матчі. Згадуємо її образи останніх років.

2023 рік

2023 рік

2023 рік

2022 рік

2022 рік

2022 рік

2021 рік

Популярне на VOGUE