Нова дівчина Бена Аффлека: що потрібно знати про Кік Кеннеді

Незвично підтримувати стосунки Бена Аффлека з кимось іншим, окрім Дженніфер Лопес. Однак, оскільки Джей Ло нині відпочиває у Гемптоні та спілкується з іншою колишньою жінкою Аффлека Дженніфер Гарнер, можна ненадовго звернути увагу на те, чим займається сам Аффлек. Зокрема, зараз поширюються чутки про його можливий роман з Кік Кеннеді, дочкою колишнього кандидата в президенти та нинішнього прихильника Трампа, Роберта Ф. Кеннеді-молодшого.

Кік Кеннеді

Кік Кеннеді належить до однієї з найвпливовіших і найвідоміших родин Америки, яка має глибокі корені в політиці та громадському житті країни. Крім свого родинного походження, Кік Кеннеді також відома як акторка, письменниця і громадська діячка, активно підтримуючи різні соціальні та екологічні ініціативи. Вона має репутацію молодої, амбітної жінки з великим майбутнім, яка, попри свою славу, прагне робити позитивні зміни у світі.

Варто зазначити, що офіційних підтверджень цього роману поки немає. Анонімні джерела минулого тижня повідомили журналу People, що між Кеннеді та Аффлеком може щось бути, але навіть ці джерела не були впевнені. Один з інсайдерів зізнався: "Я не впевнений, що відбувається", що добре відображає як складність стосунків знаменитостей, так і життєві ситуації загалом. Наразі представник Бена Аффлека категорично заперечує ці чутки, заявивши журналу People: "У цьому немає жодної правди. Я навіть не знаю, чи вони знайомі". Звісно, ці чутки можуть бути цілковитою вигадкою. Але, з іншого боку, знаменитості не були б собою, якби не заперечували свої нові стосунки на їхньому початку?

Бен Аффлек

Ми не звинувачуємо представника Аффлека у брехні — зрештою, якщо ми втратимо довіру до пресслужби зірок, що залишиться? Проте, є підстави вважати, що Аффлек міг би завести роман з молодою та помітною жінкою, особливо якщо мова йде про Кеннеді, після важкого розриву з Дженніфер Лопес. Саме розлучення Лопес та Аффлека могло призвести до необхідності спростовувати чутки про новий роман актора у пресі. Виявляється, що Кеннеді та Аффлек можуть бути знайомі вже давно; інше джерело повідомило Page Six, що ці двоє знали одне одного ще з 2020 року.

Уявити альтернативний розвиток подій, де Аффлек і його колишня дівчина Ана де Армас не закохалися б під час карантину, складно. Але, можливо, якби Аффлек і Кеннеді спробували бути разом чотири роки тому, він би не одружився з Дженніфер Лопес? Або, можливо, став би частиною однієї з найвідоміших політичних династій Америки? Сказати важко, але наразі залишається лише читати чутки про те, що між Аффлеком і Кеннеді нічого немає (хоча це часто означає, що щось все-таки є).

Популярне на VOGUE