Фільм "Довга доба" покажуть під час Олімпійських ігор—2024

3 cерпня в Українському Олімпійському Домі VOLIA SPACE в Парижі покажуть документальний фільм Алана Бадоєва "Довга доба". Це стрічка, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих українцями на їхні смартфони, починаючи з 24 лютого 2022 року. Документальний фільм Алана Бадоєва та телеканалу "1+1 Україна" вже стигли переглянути в понад 30 країнах світу, а його європейська прем'єра відбулася цієї весни в штаб квартирі НАТО у Брюсселі.

"Довга доба" — фільм-хроніка: впродовж 2022 року команда Бадоєва отримала 200 годин відеоматеріалів від 12 тисяч українців з різних куточків країни — від Чернігова до Харкова. З цього народився зворушливий документальний фільм, що розповідає про спротив, стійкість і сміливість українців, про їхню любов та волю до життя.

Алан Бадоєв

Показ фільму відбудеться в межах Олімпійських ігор в Українському Олімпійському домі VOLIA SPACЕ, де проходять зустрічі з відомими українськими спортсменами, культурними діячами і публічними особистостями, які розповідають про сьогодення України під час повномасштабного вторгнення. Локація працює у паризькому парку La Villette.

Популярне на VOGUE